tisdag 8 mars 2011

Måndag...Degar...Tvätta & TV.

Soft. Var ute med hundarna. Gett djuren mat. Haft dom vanliga morgonrutinerna med djuren.

Fast såg detta från 2002 & 2003 om att hur Iam & Eukanuba haft i sina labb. Man får ju hoppas att dom bättrat sig? Någon som vet?? http://anima.dk/kampagner/aktuelle-kampagner/dyreforsoeg/boykot-iams-eukanuba?sms_ss=facebook&at_xt=4d6df2cbc224c013%2Co

Krister har inte sovit på hela natten & ont i magen. Han drog till bla vårdcentralen för att få hjälp, får se hur det går.

Jag har kollat nätet & bloggat. Djuren ligger & sover. Ätit pizza till frukost. Softar vid datorn, varit ute med småttingarna. Sedan softar dom med husse.

Datan. Krister kommit hem, dricker hasselnötskaffe & ätit pepparkakor. Pratat med farmor i mobilen.

Suttit på datorn...med en vilding i knät som inte vill sitta stilla. Svårt att fota en valp som klättrar som en liten apa & att skriva på datorn med.

Fixat lunch..blir spenatsoppa & lite vetekakor med smör & ost. Hallon & Björnbärs saft.

Krister med Tingeling, Jinx & Lucky som alla vill sitta i knät.

Varit hos kuratorn. Diskuterat igen om det med gården jag drömmer om & om Aud Stokman som jag engagerat mig i att sätta dit. Ska även prata med mina släktingar om Torpet. Ska försöka att skriva till mina fastrar & farbror för pappa verkar det inte spela så stor roll & tror att han skulle gladeligen skriva över huset till mig.

Jag var på Tempo & handlade hem ägg, mangojuice & lite mortadella pålägg.

Djuren har saknat husse kom alla & möte mig i dörren.

Krister tvättar lite & jag fixade med ett inlägg till bloggen till en vän som fyllde år.

Ätit en underbar Piggelin som jag har haft hemma i frysen.

Soft & ligger i soffan. Var ute med hundarna igen.

Funderar på saker jag skulle vilja ha på gården jag drömmer om. Vill inget hellre än att få flytta till en gård & få odla, ha djur & leva ett lugnt & mysigt liv.

Kunna försörja mig på den största inkomstbringaren på får & alpackauppfödning, men vill även kunna tjäna pengar på örter & annat jag ska odla i rena produkter eller förädlade, sedan kunna sälja mycket från djuren med.

Extra inkomster skulle kunna vara min konst, att jag skriver böcker/noveller, stickade produkter, ägg & annan mat & producerade produkter.

Kollar på sjukhus & komediserien Scrubs. Jätte bra & kul serie.

Kollar även i IKEA FAMILY LIVE. En tidning som man får gratis när man är IKEA Familjemedlem.

Top Chef. Amerikansk realityserie från 2008. Kockarna försöker imponera på restauratören Emeril Lagasse för att få en chans att ta sig vidare till den sista utmaningen. Säsong: 5 Avsnitt: 13 / 15 Produktionsår: 2008.

Hämtat tvätt & hänger upp en del i lägenheten nu. Pratat med Mathiaz som bor i Tranås, en kompis som vill flytta till Gotland liksom jag. Va ut en liten sväng med hundarna & dom sover nu igen sedan. Riktiga sjusovare mina hundar.

Americas Next Top Model 15. Amerikansk realityserie från 2010. Det är dags för tjejerna att möta olika designers på gosee's för IMG modellgrupp, bla Versace, men innan de beger sig ut får de hjälp av Tyra att organisera sina arbetsprover. I veckans fotografering ser modellerna ut som statyer. Säsong: 15 Avsnitt: 10 / 13 Produktionsår: 2010.

Jane som statyett med sin manliga modell.

Chelsey som statyett med sin manliga modell.

Ann som statyett med sin manliga modell.

Kayla om statyett med sin manliga modell.

Chris som statyett med sin manliga modell. Den som fick åka hem vart negresses Chris till slut.

Varit ute med odjuren. Sitter på datorn & chatat med bla tonårskompisen Patrik. Ätit kvällsmat. Stekt fläskytterfile & strips. Bearnaisesås.

Chatat mer med folk som Mattias, Christoffer, Rikard, Camilo, Joao m.fl. Kunde inte sova, Krister sov dock, så jag satt uppe några timmar under natten. Har haft svårt att somna. Klockan är snart två, men ska försöka att ta mig ner i sängen nu & sova.

2 kommentarer:

 1. Om du ska lyckas med att leva på självförsörjning av ett torp, måste du gå en kurs i företagsekonomi och marknadsföring ...

  Det räcker inte att önska och drömma om det, eller att du "kör övertalningskampanj" på dina fastrar och farbröder för att få som du vill.

  DU måste ha kunskap, nätverk och kontakter och ett ofattbart stort tålamod/uthållighet, förutom finansiering och torpet. Det tar väldigt lång tid att nå fram till "break-even" så att man verkligen kan leva av självhushållning.

  Och du tycks ha många fler drömmar som du vill uppleva och nå. Då kanske inte självhushållning är vägen till att bli multi-MILJÖnär och få framgång på alla andra områden som du skriver om att du vill göra och uppnå :O)

  Lycka till ... med att få kunskap och se realiteterna i dina planer, före du kastar dig ut ... ;)

  SvaraRadera
 2. Det är ju inte som att jag bara står & drömmer. Har ju kollat upp olika möjligheter för hur saker & ting skulle funka & så. Jag har pratat med LRF & flera andra instanser & människor som är egenförretagare.

  Tack för Lycka till Önskningen!

  SvaraRadera