lördag 9 april 2011

Fredag...Depig...Massa musik & Uppbrott på väg.

Soft...började dagen med att ligga i sängen lite extra & gosa med hundarna. Gett dom mat & sedan varit ute med dom. Satt på datorn med facebook, bloggen & annat. Frukost vart 2 st. mackor med edamerost, 1 st. med enrisrökt innanlår, 4 st. smörsgåsrån med kaviar & 1 st. stort äpple.

Suttit en massa på MSN & chatat med olika människor för att skingra mina tankar. Tankar som gör & vill att jag ska vara med andra killar, fast jag aldrig skulle kunna vara otrogen, så finns tanken där.

Pratat lite med Krister, men sa inget om mina tankar.

Lunch vart spagetti med en tomat & mangoraja sås. Var sedan ut en liten sväng med hundarna. Orkar inte ta med mig kameran, känns inte som om jag orkar med något längre, inte ens att fota. Knappt att jag orkar med bloggen som det är just nu.

Sitter på Spotify & lyssnar på den otroliga Gudinnan Cher...

Depig. Vet inte vad jag ska göra med något längre. Mitt sexuella behov har ökat igen, men känner inte för att ha sex med Krister utan med en massa andra killar, men skulle ALDRIG vara otrogen, även om tanken slagit mig.

Nej mår nu piss igen vill bara skrika, men kan inte då jag inte vill spräcka mina stämband pga att jag är hes.

Åhhhhhh.....................................Vill inte såra, vill inte bli sårad. Vill inte såra den som älskar mig när jag inte känner samma sak för honom, vill inte såra någon som förstår mig, vill inte såra någon som behandlar mig bara väl, vill inte såra eller bli sårad.

MMm...Ja, jag vill ibland skrika över allt skit som är i mitt liv. Fy fan för alla människor som behandlat mig så jävla illa i livet.

Vill skrika, gråta, sjunga, slå på något, känns som om jag bara vill supa skallen i bitar, dansa hela natten & så för att slippa allt det onda jag känner inom mig.

Dunkar en massa olika musik i öronen. Popiga influenser för att försöka få mig gladare.....September, Kylie Minogue, Danny Saucedo, Katy Perry, Britney Spears, Lady Gaga, Cher, Jennifer Lopez, Pussycat Dolls, The Black Eyed Peas, Darin, Justin Timberlacke, Lindsay Lohan, Kat Deluna, Usher, Rihanna, Anastacia & Anna Abreu m.fl.

Pratat med Krister i mobilen. Känns skitjobbigt....allt! Han vill prata mer när han kommer hit för att lämna bla mina saker & ska hämta en del av hans saker med, men som jag känner just nu så kommer det att ta slut & han vet om det, även om han inget hellre vill än att vara tillsammans med mig.

Fan..Varför kan jag inte få känna samma sak som han för?? Han är verkligen en Underbar kille, men jag är inte kär, även om jag hade önskat det.

Fortsätter att lyssna på musik på Spotify. Adam Lambert, en av mina husgudar & så otroligt sexig kille.

Pop även med allas vår älskade Madonna. Allt för att försöka att må bättre, men hjälper inte.

Tar mig ett glas av det sista rödvinet jag har hemma. Sitter på datorn bara & degar, chatar lite med folk & så, men vill helst bara fly verkligheten & få vara någon annanstans.

Vet inte vad jag hade tagit mig till utan mina älskade djur. Dom betyder allt för mig & vet inte om jag skrivit det tidigare, men djuren får mat 2 gånger per dag, men även ibland lite annat när jag äter mat som tex skinka, köttfärs, korv & annat gott. Mina djur är det bästa jag har i livet & utan dom skulle min värld kännas så oerhört tom & ensam.

Djur är på många sätt mycket bättre än människor då djur är lojala, medans människor oftast sårar andra människor.

Ska sedan ut med hundarna & efter det ta & försöka att sova. Kryper ner i sängen med båda hundarna som kryper till rätta under täcket för att sova & katterna kommer snart smygandes & vill sova hos mig med & tillsammans så sover vi alla sedan. ZzzZzZZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar