fredag 22 april 2011

Torsdag...Dagen börja bra, men sedan bröt helvetet ut.

Solig morgon & efter mat till djuren, vart det en lugn & skön promenad i solen. Funderar på livet & funderar allt som jag vill ska hända & har hänt.

Suttit vid datorn sedan, njutit av morgon & sysslat med min blogg & annat. Bla gjorde jag 2 st. blogginlägg då mamma fyllde 50 år.

Funderar på en massa saker i livet...& om hur jag ska göra med allt. Ska jag klara av att skapa mig mina drömmar. Funderar även på att jag inte ville bo här längre utan flytta. Finns ju inget i Örebro som egentligen gör att jag vill stanna kvar.

Ätit kokt broccoli, pressad citron med mangosås & en currysås. Gott Gott.

Men sedan hände något som gjorde mig så fruktansvärt förbannad & irriterad, men mest sårad då anklagelserna inte är sanna.

Jag har fått ytterligare ett klagomål av mina grannar. Första var att jag skulle varit högljud. Då säger jag Jubelidioter. Lyssnar på musik i hörlurar jämnt, varken skriker, bankar eller låter något högt alls. TV:n är inte på högt heller.

Nu hade jag fått ett klagomål om att mina hundar skulle ha förorenat & att det skulle lukta, vilket heller inte är sant, jag plockar alltid upp efter mina hundar & att det skulle lukta är bara ren skitsnack. Blir så jävla förbannad för nu har Hyresbolaget sagt att dom ska komma & inspektera min lägenhet bara för allt detta. Hade jag haft den person som gnällt på mig & mina hundar skulle jag skälla ut för noter, trycka domså långt ner i skorna att dom inte hade vågat säga något som helst igen.

Så jävla trött på alla dom lögnare, nyfomaner & fan vad allt det heter. Ja rent utsagt idioter & jubelsåsnor som finns i Örebro. Nu vill jag ännu mer bara flytta från denna håla & vill absolut inte ha grannar. Vill ha ett hus på landet utan massa idioter som stör.

Ätit saffrans ckokladpraliner. Supergoda!

Mest bara suttit på nätet hela dagen, chatat med folk & kollat på saker när jag inte varit ute med hundarna. Har kokat i mig hela dagen efter att jag fick ännu mer klagomål, verkar som om någon vill få mig att flytta. Ja hade jag haft ett annat ställe att flytta till hade jag flyttat på en gång.

Kollade bla. på Torp & Sommarstugor som uthyres årsvis. Hittade flera jätte fina, men då ligger dom för ödsligt, så jag måste ha bil för att bo där eller ar för dyra. Jag vill inget hellre än att flytta från detta dårhus.

Ätit 6 st. rut knäckebrödsmackor med smör på för att få något i magen.

När jag mår dåligt så stänger jag av min hungerkänsla. Ja, jag har lärt mig att stänga av min hungerkänsla, men vet att det är viktigt att jag äter då jag redan är underviktig.

Varit ute med hundarna, sms:at med Johan, Krister & Stian. Ska sedan bara ta & sova. ZzzZZzz...

2 kommentarer:

 1. Men det här är ju HELT GALET vännen!!!!
  Vem är det som snackar sånt skit?????
  Anar du vem eller vilka det är?
  Nån som bara vill gnälla och klaga, för det finns ju såna som alltid ska försöka att förstöra.
  Tänker på dig,

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Mmm...Jag vet inte exakt, men kan misstänka att det är familjen snett över, men dom ska ju inte säga ett skit då derad nedra unge springer i trapporna hela tiden & slår igen dörren deras så det dånar i hela trapphuset. Jäkla sopringande upp & ner. Folk som spelar massa musik, tjoar & har sig en massa i detta trapphus. Jag är ju fasiken den som är en av dom lugnaste.

  Tack...Kram vännen.

  SvaraRadera