onsdag 21 september 2011

Drömmar som var & är...!!!

Mitt liv...Ja, mitt liv har verkligen varit som en berg & dalbana eller som vågorna i havet eller när sanden rullar sanden i öknen över sanddynerna. Vågar som går upp & ner precis som mitt liv gjort. Mitt liv har inte på något sätt varit lätt utan med många svåra år i livet.

Drömmar jag hade: Mitt liv är absolut inte vad jag drömt om att det skulle bli eller önskade vad det var. Jag drömde tidigare i livet om att bli Elitryttare i hoppning & fälttävlan, Ridinstruktör & Hästuppfödare av Halvblodshästar eller Arabiska Fullblod. vad hade hänt om jag inte vart mobbad & gått klart min hästutbildning. Hade jag fortsatt där ifrån att söka till Strömsholm & blivit Beridare & Ridinstruktör då?? Konstnär, Brandman, Författare, Polis, Restaurangägare m.m, men inget av det har jag lyckats med.

Pengar & Mat: Jag har även insett mer & mer att jag shopar för att fylla ett tomt utrymme i mitt inre & min själ, men att egentligen så hjälper det inte mig alls. Jag måste sluta shopa så mycket. Jag måste även börja äta bättre igen för när jag mår dåligt så äter jag knappt något alls. Jag måste göra något drastigt för att saker & ting ska kunna ändra sig, men vet inte riktigt hur??

En sak är att jag måste försöka att börja spara pengar. Hur nu det ska gå till när man har försörjningsstöd, men på något sätt ska det gå.

Jobbat med förrut: Jag har tidigare jobbat mest inom restaurangbranschen & där mest som kock, kallskänka & med restaurangutveckling, men även jobbat mycket med häst & hundträning, mest hästar av dom två, även med konst, som fotomodell, med secondhandsaker & inredning, kläder m.m.

Vill ha i framtiden: Jag har insett både att jag vill leva ett liv på landet & i en stad. Jag vill bo på landet, men vill jobba & driva mitt eget inrednings & konst förretag i en stad. I staden vill jag jobba med inredning & konsten, men kanske även syssla med musik. På landet vill jag ha ett fint boende som är ett avslappnat & rofyllt där jag ska kunna skriva böcker, måla, fiska, ha en härlig trädgård, vara med mina hästar, hundar, alpackor, katter & höns m.m. & kanske få vara med en man i sann & ren kärlek. ♥ ♥

Jag vill leva ett Drömliv & för en gångs skull få vara i sann lycka...Ja, helt enkelt att få vara lycklig!

2 kommentarer: