fredag 21 oktober 2011

Böcker...En passion i livet!

Ni som inte visste...Jag har alltid varit en bokälskare för Er som inte visste det. Ja, jag tycker om hur känslan av att kunna bläddra i den, känna den i min hand & läsa om olika äventyr till rent praktiska faktaböcker som jag kan läsa från första till sista rad bara för att lära mig saker eller drömma mig bort i böckers fantastiska värld.

Kollade upp böcker på Adlibris i går. Det vart 184 böcker än så länge som jag vill ha! Helt sjukt många kanske ni tycker, men jag älskar böcker av olika typer. Jag vill ha & behöver mitt egna bibliotek för att få plats med alla mina böcker.

Det är alla möjliga böcker från fantasy, inredning, gayrelaterat, Alpackor, vilda & ätliga växter, ekologiskt i form av arkitektur till odling & djurskötesel, lantraser på djur, byggnation av olika djurstallar & burar, höns, får om kända arkitekter, arkitektur, vinframställning, matlagning, bakning, Arabiska fullblods hästar & hästar i allmänhet, trädgård & mycket mer.

Böckerna blir att kosta över 15.000 kr för alla eller nog närmare 20.000 kr när jag räknat efter. Hade jag varit rik hade jag köpt alla på en gång, men får köpa dom lite pö om pö nu som det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar