måndag 17 oktober 2011

Homosexualitet...

Mobbning & vara homosexuell. Det är 4 gånger större risk för en homosexuell att ta sitt liv pga att man blir utsatt & mobbad pga sin sexualitet. Det är 4 gånger så större risk att man kan bli mobbad i skolan om man är öppet homosexuell än genomsnitt på elever. Dom flesta mobboffer just i skolan är homosexuella. Jag har varit där själv i mitt liv där jag ville ta livet av mig pga av att jag mobbades & trakasserades i över 12 år & av dom var det ungefär 4 år som jag mobbades för min sexualitet. Ja bara för att jag var homosexuell. Det ska inte behöva vara så här.

Det är oerhört många människor i hela världen som misshandlas, mördas eller döms till döden pga att dom har en sexualitet som inte följer hetronormen. Detta pga politik, religion & av olika fientliga grupper. Varav ca 400 personer som är homosexuella avrättas varje år i Iran utan rättegång & offentligt för folket, det är mer än 1 per dag varje år.

Jag tycker att ALLA ska kolla detta filmklipp om Homosexualitet. http://www.youtube.com/watch?v=xEV_jZCuQ74&feature=player_embedded

GE MIG...

Ge mig de starkaste kärleksorden
som någonsin viskats
Ge mig orden
som blöder av sorg
Låna mig ovisshetens sista droppe av hopp
och orden som darrar av återhållen vrede
och jag sjall skriva den vackraste kärleksdikt
du någonsin hört.

Till dig...

Du som lider i din isoleringscell
eller går i de galna mördarnas kvävande led.
Du som vilar i din älskades armar
eller just väntar på den orätta döden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar