onsdag 16 november 2011

Te & böcker...

Frosten har kommit ute...små iskristaller som lägger sig som ett tunt nät över gräset & grenarna på buskar & träd. Vad passar inte bättre då än att ta sig en kopp värmande te för kroppens välbefinnande & värma själens inre.

Jag har i flera år varit en stordrickare av olika teér & har alltid fullt med te hemma av olika sorter, så att det ska finnas alla typer av smaker för mina & andras sinnen. På hösten & vintern blir det mer kryddiga teér & till våren & sommaren mer grönt, vit eller något lite fräsch & fruktigt te eller iste. Gärna med pepparmynta i också.

Men nu på hösten så blir det som sagt mest kryddiga tesorter & gärna med kanel, saffran, kryddnejlika, apelsin, nektarin, glöggsmak, svartpeppar m.m. Eller varför inte ett Polkagriste som jag tycker är fantastiskt gott att dricka på höst & vinter.

Sedan vad är inte bättre...än att ta & sätta sig med några nyinköpta secondhandböcker eller några böcker man köpt tidigare & inte haft ro i kroppen & själen att sätta sig att läsa tidigare. Ja passa på nu när det är höst ute. Sätt Dig med en bok istället för att kolla på TV:n eller datorn, en tekopp eller varför inte en hel kanna med te, något gott att snaska på & gärna framför en braskamin eller kakelugn om du har en sån med hemma.

Dom böcker ni ser nedan till höger är böcker jag köpt för idag för totalt 21 kr. Jag köpt en bok för 10 kr. på Myrorna, dom andra på en Secondhand butik inne i stan där dom säljer ut böcker för 1 kr/st. Ja böcker är en stor del av mitt liv & skriver själv på en bok med. Den handlar om en ung man & en äldre kvinna, en hel del drama, kärlek & annat spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar