måndag 22 juni 2009

Midsommar!

Midsommar i Mora! Vaknade sent...vid 12. något & Ville som vi skulle hem till hade ringt säkert 20 gånger. Ja det var ju vi som hade köpt maten så all mat var här! Men efter att ha fixat ordning oss. Kom Malin & hennes kille Nicklas som skulle vara hundvakt åt Lucky & Malin skulle vara chaufför för att skjutsa oss till familjen Frisk i Stackmora! Jag hade inte träffat någon av dom människor vi skulle vara hos, men Gud vilka underbara människor. Värden var äldsta sonen Vilhelm 'Ville' & hans flickvän Caroline 'Carro' & hans bror Emil. Sedan var det matlisorna som jag hjälpte med att laga mat med Fanny & Elin som även var ägare av supersöta & trevliga hunden Nilo. Plus massa andra människor.

Ja vad ska man säga...vi började dricka så fort vi kom upp dit i stort sett efter att vi börjat fixa i ordning mat i köket som det mesta skulle grillas., öl som första sak 'Karhu A'. Jag snygga till & fläskfilén & marinerade den. Jag & Rickard gjordet champinjon & paprikaspett. Stycka kycklingen & marinerade den, Rickard & Ville satte den på spett. Marinerade även scampiräkorna & satte dom själv på spett. Stod & prata med Ville i köket & skar isär majskolvar som även satt på spett. Elin satte på potatisen, fixade salladen & gjorde jordgubbstårtan. Fanny fixade dressingen.

Vart sedan att sitta ute ett tag i solen som tittade fram genom molnen, minglade, några stycken hade ölrace. Shota 'Skåne Akvavit'.

Fanny, Carro, Elin & Rickard. Vi sitter & softar!

Det som skulle grillas!

Emil & Rickard!

David leker med Jack Russeln Nilo!

Lite mingel, Fanny vill ha ölrace, Nilo vill leka!

Ville, David, Emil & Fanny har ölrace!

Ville god 3:a. David god 2:a & Emil 1:a.
Fanny hade redan gett upp.

Carro njuter i solen som kollar fram & av en Smirnoff Ice!

Nilo!


Här leks det för fullt med lilla Nilo som var en supermysig liten Jack Russel kille, lekfarbror var Emil här, David, Ville & Jonathan "Klot" under kvällen för att underhålla det lilla busfröet som bara ville springa efter pinnar & hängiga i pinnen man skulle kasta iväg. är en unghund på bara ca 1 år.

Den underbara middagen som åt av Mig, Rickard, Ville, Carro, Fanny, Elin, David, Emil & Nils.
Middagen!

Middagen!

Rickard, Ville, Fanny & David.

Mingel i köket! David, Emil, Ville Rickard & Carro med armen!

Fina Rickard!

Rickard, Ville, Carro, Elin & Fanny! Vi ska till att äta jordgubbstårta till efterrätt!

Fanny dricker dom goda "Strawberry Daquiries" vi njöt av!

Jordgubbstårta!

Efteråt vart det att vara nere i Spa't & det vart bara 2 bilder där ifrån när vi festa. Men vi badade i poolen, bastu, badtunna ute, ute dusch, innedusch, en massa öl & supertrevligt sällskap.
Serious mingel & kul, med både grabbar & tjejer & alla var så avslappnade, umgicks & hade inget problem med att jag & Rickard är bögar. Carro som e tillsammans med Ville skratta bara när jag & Ville stod i samma dusch & duscha!


Ja kvällen fortsatte länge. Hände en hel del intressant den kvällen! Flera som hade sex, inklusive jag, vi var några få som minglade vid ca 04.30 på morgonen, sedan var det bara jag & Rickard till 06.00 på morgonen i poolen.
Ja, sedan när vi skulle gå upp ur poolen jag & Rickard för att gå upp ur källarplan, så hade det lyckats börja brinna i en ljusstake & på ett träskåp & jävla vad alarmet gick igång precis när vi kom upp & såg att det var rökfyllt. Ett speciallarm. Jag e ju den duktiga som släcker elden. Ville vaknar & kommer ner vi vädrar ut hela entreplan då det var aska i hela Matsalen/TV-rummet, Köket & hallen m.m.

EN HELT UNDERBAR MIDSOMMAR!

1 kommentar:

  1. Du verkar ha haft en fin midsommar. Kramar mamma

    SvaraRadera