tisdag 7 juli 2009

Tisdag & Fynd!

Jag är så trött på allt, ja allt bara strular hela tiden i mitt liv, jag måste fan vara otursförföljd å det är en sak som jag är säker på & ni skulle bara veta vilket skitliv jag har haft. Nu har jag har varit tvungen att gå till länsrätten med det om pengarna & funderar att skriva en artikel till tidningen om det också om jag inte får mina pengar som är lovade mig. Nu måste väl ändå saker bli lite lättare i livet än att jag ska behöva kämpa för allt & aldrig någonsin känna sig trygg & som jag har kännt så har jag aldrig i hela mitt liv kännt mig trygg & hemma på något ställe. Jag hoppas att jag kan flytta härifrån den här förbannade inkränkta & idiotiska hålan Örebro. Fucking hate it!

Vart dock glad över att folk bryr sig om mig & att dom inte förstårr hur jag orkar med all skit som händer mig hela tiden, dom säger att dom hade nog gett upp för länge sedan om dom hade ett liv som mig. Tack Mamma, Farmor, Mormor, Diana, Kim & Daniel m.fl.

Var ner i källaren för att hämta en pärm jag oavsiktligt hade tagit ner dit, då till min förvåning ser jag något som står på golvet, ÖBO kastar sånt som ligger utanför, så jag såg det som ett fynd, en liten uppstoppad Vessla.

Softar, kollar mail, chatar, skriver en del, pratar i mobilen, kollar på "Kitchen Nightmare" m.fl. roliga & intressanta program. Bla "So You Think You Can Dance" Helt fantastiska nummer speciellt 'Dockorna' & 'Bollywood' numrena. Sedan så önskar & hoppas jag att min gulliga kompis Robert. Ja, Du Robets ska hittar Dig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar