fredag 21 augusti 2009

Fredag & till Kuratorn!

Jag vaknade kl. 09...något av att det ringde på dörren, var en man från RADIO-tjänst som frågade efter min granne, men har inte sett honom på jätte länge, men kan ju bero på att jag inte är hemma på dagarna heller. Han frågade inte mig men jag betalar redan TV-licens, man är väl laglydig för det mesta! Hahaha...


Satt & ritade lite, skrev lite & pratade med Patrik då min mage & psyke var lite i uppror, men sedan vart det dags att gå ner till kuratorn Ulrika, men innan jag gick till henne så köpte jag 2 st. "FULL STRIKE ENERGY" drycker. Jag går i samtalsterapi hos Urlika & det är skönt att prata med henne för jag blir så glad efter att ha varit hos henne.

Åkte efter det stod jag vid busshållplatsen & vänta på bussen en gammal kvinna fick sitta där jag satt på bänken då den var full annars av 2 st. andra pensionärer & hon vart så glad & sa; -Vilken gentleman Du är vackre yngling! Inte många som skulle göra så! Jag/Jonas tycker att det är en självklarhet att man ska respektera dom som är äldre & speciellt pensionärer som är gamla, lite skröpliga & sköra. Dom behöver våran omtanke & omvårdnad. Åkte in till stan hoppade av vid 'Krämaren' & gick dirrekt till Stadsbibliteket.


Jag ska väl sedan efter att jag är klar här gå en sväng på stan & sedan träffa min kompis Annelie igen. Funderar på om jag skulle köpa några av dom billiga lyktorna på INDISKA jag såg igår...??!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar