onsdag 30 september 2009

Tisdag...Förbannade socialen & Spelkväll med Gänget!

Jag vaknade ganska tidigt som dom flesta morrnar. Jag pratade med Min Mamma på morgonen & med Min kompis Andreas. Vart även att prata med Farmor, Jimmy, Niclas & Pappa under dagen. Har kollat lite TV.
"Top Model Australia"
Jag trodde att jag skulle fått pengarna med det hade jag ju självklart inte fått, så jag vart irriterad & var tvungen att be busschauffören om att få åka med bussen så jag skulle kunna komma till det jäcla socialen.
Väl framme där fick jag vänta i 20 min innan jag fick prata med en receptionist som tog faktan på att jag inte fått pengar & att jag inte hade några pengar alls & att jag var väldigt upprörd, så Lena skulle höra av sig till mig, vilket hon gjorde senare på dagen. Senare så ringde en annan manliga handläggare & sa att han skulle skynda på så jag får pengarna men detta var ju långt efter att jag höll på att explodera av att jag var så fruktansvärt förbannad på deras jäkla seghet.

Detta ville jag göra fast med alla socialarbetare på Örebro socialkontor.
Men Annelie kom förrbi på biblioteket & sa att hon kunde bjuda mig på lunch, det var tunnbrödsrullar, 3 st för mig. Fyllning: mos med muskotnöt, lite smör, aromatkrydda & svartpeppar. Sötstark majonnäs, gurkmajonäs, räksallad, dressing & 2 grillkorvar. Jum Jum, så gott & mättande. Drack Cola till.
Tunnbrödsrullarna med korv & andra i. Spelet Jägersro.
Det vart att spela brädspelet Jägersro hemma hos Annelie med Dennis & Tony också. Gick där ifrån vid 00.00 & var hemma 00.30 då jag kom hem. Gick ut med Lucky & försökte sedan att sova, men det gick inte, så satte mig vid TV:n en stund.
"Law and Order"


Vart att se en serie som heter " Pop u lar" En Amerikansk Ungdomsserie med skol & ungdomsbekymmer som mobbnining, utanförskap, plastikbrudarna i skolan, alternativarna, sportfånarna, musikalkillen m.fl. Ja den var lite charmig att se. En snygging som är med är bl a. den blonda & helamerikan look killen Bryan Johnson.
Kunde fortfarande inte sova så det var ännu mer TV. Var inte nes trött.

"Master Chef"
Där det skulle lagas mat i 2 lag först & dom skulle 2 varmrätter/ en per lag, men sedan skulle varje person (4 st.) laga en egen efterrätt & detta skulle dom bjuda till dom värdskända Sånggruppen "The Corrs".
"The Corrs"
Somnade vid typ 06. på morgonen något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar