fredag 9 oktober 2009

Söndag bara Film & TV!

Vaknade vid 11.30. Det var skönt att få sova ut. Sms:a med Niclas & nu är jag så trött på han. Sms:a med Johan E. & Karin också. Var ute med Lucky.

"Mannen som talar med hundar" Cesar Milan.
Handlade om En bångstyrig tax & om skallerormsbett.
Sedan var det ett till avsnitt om "Mannen som talar med hundar"

Frukost: Några mackor med mozarellaost & kaviar på, Gräddfil med plommonsylt, Plommon, några Nougatpinnar & Iste att dricka.
"The Guru" Amerikansk komedi med ett Indiskt tema från 2002.

Var ute med Lucky i höstsolen, vackra färger, lilla kylan som sig på & får min kropp att bli alldeles knottrig av att försöka att stänga den ute. Jag sitter även & kollar i huskataloger som Eksjöhus, Bra Hus & Bollebyhus. Kom att bli under hela dagen jag kollade på TV/film.
"Top Dog USA" Amerikansk tävlingsprogram om att hitta en Topdog som kan utförra massa saker på kommando, som har personlighet, roligt & utstrålning.

Film "Swept Away" Amerikansk film.
Handlar om kärleken mellan klasserna.

"Lyxfällan" Om folk som får hjälp att ta sig ur skulder & krediter dom har dargit på sig. Jag kan inte fatta att man kan köpa på sig så mycket saker som man inte har råd med. Jag har aldrig köpt något på kredit el. har några såna skulder som dom drar på sig på över flera hundra tusen. Det ända jag skulle kunna tänka mig att låna pengar till är ett körkort, ett hus/lägenhet el. en bil. Men då ska jag veta att jag kan börja med att betala av det så fort som möjligt inte bara köpa mer & mer på kredit med höga räntor. Inte nog med att dom köper saker på kredit, det är höga räntesatser & kan man inte låna pengar på banken till det el. har råd att betala av det ska man inte köpa saker.


"RiverSide" Svensk Ungdomsserie från Göteborg.
Om skolungdomar, kärleksproblem, vad m.m. & lite bögar med också.


Gud vad jag hatar bögar just nu som är så egofixerade, utseéndefixerade & knullkåta. Tragisk nog är jag en bög själv, även om jag inte delar många bögars värderingar. Jag är så trött på den yttliga värd vi lever i & speciellt den inom bögvärlden, där är det bara yta, yta, yta & ännu mer yta. Men ingen tänker på hur det ser ut under ytan. Jag är inte lycklig bara för att jag har utseéndet till min fördel, jag är inte lycklig för att jag har snygga kläder, vackra saker, dyra saker. Jag är inte lycklig för det. Tänk på det att saker kan inte köpa långvarig lycka, kanske kortvarig men inte långvarig lycka, den sanna lyckan.

"Brooke Knows Best" Dokumentärserie om Brooke Hogans liv.

"Scenes From A Mall" Amerikansk komedi. Den handlar om Beverly Hills paret Deborah & Nick Fifer (Bette Midler & Woody Allen), en Psykolog & en Advokat. Deras 2 barn Jennifer & Sam åker på skidsemester. Nu ska parets fira sitt 16 åriga äktenskap & åker till Beverly Hills gallerian för att ge varandra presenter & köpa hem Sushi till middagen dom ska ha med sin vänner under kvällen, men det blir inte riktigt som dom tänkt sig. En helt fantastisk film.

"Americas Next Top Model 12" Tyra Bank's modellprogram. Fotografering där tjejerna skulle se ut som immigranterna som kom till USA för länge sedan. Svenskar immigrerade bl a. till USA i tron om att dom skulle blir rika & få ett bättre liv under svällteran i Sverige.

"Ensam Mamma Söker" Madelene (bilden), Helena & Ulrika som Alla Söker den Stora Kärleken.
Sms:at med Karin, Björn, Björn A, Niclas, Jimmie, Andreas N, Johan E, Annelie & min faster Ulrika m.fl. Jag pratade även med Ulrika på telefonen. Hon erbjöd sig att jag ska kunna få låna hennes lägenhet i Sthlm om jag vill på Hornsgatan.

"The Bourne Ultimatum" Amerikansk Actionfilm. Bourne tvingas än en gång fram från sitt gömställe & på flykt, men nu har hans följeslagerska & kärlek Maria blivit mördad & han försöker att hjälpa en man som sedan brutalt blir brutalt mördad av en krypskytt mitt på en station med massa folk.

"The Next Best Thing" (Det Näst Bästa) Amerikansk Drama. Yogainstruktören Abbie (Madonna) & trädgårdsmästaren/floristen Robert (Rupert Everett) delar det mesta i livet; glädje, sorg, drömmar & intresset för killar...Att Robert är gay är nog det enda som hindrar dem att vara det äkta paret efter att Abbie bryter upp från sin kille Kevin. Det är nog orsaken till att dera vänskap har blivit så äkta & frisläppt. Självklart festar dom också ihop, ganska regällt dessutom, så pass att det efter en vild natt att dom vaknar upp i varandras famn & inser att dom haft sex...Hur gick det till...??! Ingen av dom verkar veta hur det hände men har konstaterat att det hänt. Vad händer nu? En fantastisk film om äkta vänskap & att den kan övervinna det mesta.

Är så JÄVLA trött på Niclas skitsnack. Nä nu får det fan vara nog, kan han inte bette sig normalt kan han Dra åt helvete! rent utsagt! Han idiotförklarar ju bara sig själv när han kallar mig för massa saker, tycker att jag ska suga hans kuk, sätta mig på den & sedan har mage att kalla mig för miffo, idiot, planka, socialfall, psykopat, horunge m.fl. saker. Sedan säger han att han är en snäll kille, att han är snygg, vältränad & har mycket med pengar osv. Ja vad ska man säga jag kan inte mer än Skratta åt hans patetiska försök att framstå sig själv som en bra kille. Han har verkligen satt sig själv på hal is & framstår nu i mina ögon som dom flesta bögar som bara är ytliga & sexfixerade idioter.

"The Amazing Race" Dom var i Oman. Dom skulle där lyft upp dromedarer med en kedjelyft kran upp på en pickupp & sedan köra till en destination. Dom skulle till Al Humayiah, för att göra en "Road block". Där skulle dom leta efter en Shuwan, en underjordisk ugn där man lagar mat under sanden. Sedan ta sig till Jabreen slottet i Niwan. Pensionärerna kom in först & fick en resa till Italien, Rom. Jag hejar på dom. Men sista paret åkte INTE ut i denna etapp. Men dom fick starta utan pengar & andra tillhörigheter, mer än dom de hade på kroppen så dom får tigga ihop pengar till buss, taxi m.m. biljetter, utom flygbiljetten. Nästa resa blir till Australien.

Var uppe till efter kl. 02.00 fast jag tagit en sömntablett, men får ta en till för att somna. Nej nu vart det att duscha sedan sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar