fredag 9 oktober 2009

Lördag en heldag på Aspholmen & sedan filmkväll!

Vaknade till, va ute med Lucky & åkte in till Annelie vi bestämde att vi skulle ta en cykeltur på Aspholmen & kolla "Bra Begagnat" där ute & lite annat med. Första stopp...

Där det var REA 30- 70 % & jag köpte en mössa för 49 kr & 8 strumpor för 99 kr.


Vidarre till "Hund & Katt Specialisten" där jag kollade på hundgodis & lite annat till Lucky, men det vart bara att köpa lite Hundgodis som jag kände det just då hade velat köpa en söt kofta, men bäst att ha med Lucky då så att man ser att det passar som det ska då. Lucky var hos hundvakten med sin kompis lilla DvärgSchnauzern "Isa". Vidarre för oss till "Bra Begagnat" Vi var lite oense om vart det låg, men vi hittade det i allafall, det vart att ganska snabbt gå idenom för dom skulle stänga om ca en timme, men vi hittade lite saker båda två.

Jag hittade denna snygga Kinesiska Tekannan &...

lite böcker jag tyckte om. Den röda boken är en Japansk Konstbok, 2 djurböcker & en om grönsaksodling allt för 120 kr.

Det började sakta att börja regna, men vi tog oss vidarre tillbacka in emot stan igen, men innan vi tog oss hem till Annelie så var vi in på RUSTA...

Vart lite tvål (Vanilj & fläder), 3 pack tändstickor, näsdukar, lite godis (polkagris, nougatpinnar, Mentos) & Punchrullar. Sedan lite mer saker...

Ett rosa durkslag & rosa smörknivar. Jag vet så gay, men jag känner att jag vill ha in mer rosa i mitt hem.
125 kr. för allt.


Jag & Annelie passade också på att äta lite på Mc'Donald's. Vart Chicken Bacon Melt plusmeny igen för mig med jordgubb/vanlijpaj & kaffe.
Jag träffade på gamla klasskamraterna Andreas & Jimmy från Kävesta då båda läser ekonomiprogrammet på Universitetet. Efter det vart det att droppa av Annelie hemma & ta mig hemåt på cykeln i regnet. Väl hemma gick jag en sväng med Lucky & träffade på två jätte trevliga människor i trappen som var inne hos en granne till mig som fyllde år. Dom tyckte att Lucky var supersöt, frågade hur gammal hon var & sånt. Killen sa att han föredrar stora hundar, men han tyckte att Lucky var supersöt & gullig bara för att hon var så framåt & inte skäller som många småhundar gör när dom träffar människor dom inte känner. Lucky Älskar att träffa nya människor.

Nej nu vart det att sätta sig & kolla på TV.

"Ensam Mamma Söker" Om tre singelmammor som söker efter den sanna kärleken.

Film nu..."The Out of Towners" Amerikansk komedi från 1999. Henry (Steve Martin) & Nancy (Goldie Hawn). Mr & Mrs Clark. Efter att deras son har flyttat till London vet dom inte längre vad dom ska göra av sitt liv?! Henry har dock en hemlighet & ska söka jobb i NewYork. I sista sekunden bestämmer sig Nancy för att följa med. Ja det är en hysteriskt rolig film med; flygproblem, hotellproblem, rån, kidnappning, en transvestit & mycket mer kul! Absolut sevärd!

"The Banger Sister" (Rocksystrar) Amerikansk komedi från 2002. På 60- talet var Suzette & Vinnie riktiga rocksystrar & groupie's, men nu 20 år senare lever de helt olika liv. Vinnie heter numera Lavinia (Susan Sarandon) med sin familj i en idyllisk & typisk Amerikansk familj. Suzette (Goldie Hawn) har däremot inte förändrat sitt liv speciellt mycket. När hennes värld kraschar bestämmer hon sig för att söka upp den enda personen som kan hjälpa henne, Vinnie el. ja det är i alla fall vad hon tror. En härlig & mysig film om äkta vänskap & att sådan inte försvinner fast man inte träffar varandra på jätte länge. denna är också Absoilut sevärd! Jag har själv haft en sådan erfarenhet ganska nyligen & jag har fått tillbaka min vän Karin som jag saknat så oerhört länge & vi har väl inte träffat varandra på typ 8 år-9 år & nu har vi fått kontakt igen & det är samma vänskap som vi hade tidigare vilket gör mig jätte glad.

"Ghost" Amerikansk Drama från 1990. Sam (Patrik Swayze, RIP) & Molly (Demi Moore) är lyckliga & djupt förälskade i varandra, men deras lycka får ett abrupt slut. En kväll på väg hem blir Sam mördad av en rånare. Han upptäcker att han är fast på jorden i form av ett spöke, ande el. vad man vill kalla det?! Han inser att hans död inte var en olycka utan försöker att söka hjälp hos en sierska (Woopie Goldberg) för att hitta sanningen & han kommer inte att gilla den. Nej nu vart det dags att sussa gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar