fredag 2 oktober 2009

Torsdag Shopping & Filmdag!

Vaknade vid kl. 06.30 & hade flera sms då. Sms:a med Patrik N. & pratade med mysiga Niclas en stund i mobilen innan han skulle sova. Han jobbade natt. Ut nu med Lucky efter att jag duschat & klätt på mig.

TV åkte på som vanligt på morgonen & det vart att se på "Martha Stewart Show". Hon hade hundtränaren Orev Kleva på besök & han visade en hel del man kan träna med sin hund. Detta för att underlätta vid tex. klippning av klor, undersökning av tänder, tassar m.m. Dom använde hennes 2 st. Franska Bulldogs tikar, Francesca & Sharky.

Fixade lite frukost. Vart Chai te, limpamackor med kaviar & lite godis av Malaco "Swedish fish".

MTV...Fergie (Stacy Ferguson) "Lady lumps", "YOU & I" med Medina & "I kissed a girl" med Kate Perry.

"VIP" Amerikansk agentserie med den knäppa agenten Valerie Irons (Pamela Andersson) & hennes grupp. Kan inte mer än att bara skratta när jag ser denna serien.

Satte på en film..."Over the Hedge" (På andra sidan häcken). En Amerikansk tecknad film om några djur som måste samla mat i ett Typiskt "Gated" samhälle i USA's finare familjeområden. Är med en tvättbjörn som blir hotad av en björn, men som söker sig bortåt. Han hitta på sin väg på några andra djur som lever tillsammans; 1 misstänksam sköldpadda, 2 familje Piggsvin med sina 3 barn, 1 tuff flickskunk, 1 överspiddad ekorre & 2 Opossums, far & dotter & vi vet ju alla vad dom är specialitet på, men för er som inte vet det så är opossums experter på att spela döda. Tillsammans ska dom skaffa mat, men det blir en hel del tvister & faror.
Tog & fixade till mig för att åka till bakomaten för att kolla om jag fåt pengar, vilket jag hade. Cyklade in till stan & gick först på MYRORNA där jag hittade en hel del & allt detta för 67 kr., sedan till BRA BEGAGNAT i stan där jag hittade denna vas (nedan) för 10 kr.

Apoteket för att hämta mina nya mediciner; En annan Atarax i flytande form utan laktos & Mirtazapin Nycomed. In på Nordéa för att betala mina räkningar. Träffa på en tjej utanför banken. En av dom som jag hade legat inne med på Örebro Universitetssjukhuset, Akut intensiven när jag hade kollapsat. Jag hade en kraftig lymfkörtelinflammation & fick morfinsprutor varannan timme & dropp då jag inte kunde ät något i 1 veckas tid.

Träffade på Annelie utanför KRÄMAREN & så gick vi på INDISKA, Teknikmagasinet & sedan in på GALLERIX. Där inne hittade jag dessa fina Buddha huvuden som fans i Guld, svart & vita på REA för 109 kr tillsammans.

Vart att äta på SAIGON. Jag tog en stark "Biff Sachuan" & Annelie tog "Kyckling med Cashewnötter". Kostar 69 kr/st. för lunchen.

Efter att vi ätit tog vi oss till RÖDA KORSETT där jag hittade 3 böcker. "Krigsfartyg efter 1860" 5 kr. & del 1 & 2 av "Nya Träggårdsboken" 2 jätte fina böcker för 30 kr tillsammans.

Efter RÖDA KORSETT tog jag & Annelie oss till Antikaffären som ligger precis brevid & det var en hel del jag tyckte var jätte vackert & skulle vilja ha, men alldeles för dyrt. Jag hittade dock denna fina mässingstekanna för 100 kr.

Vi var sedan på FINRUMMET, Cervera & Bokhandeln i Oscar C. Gallerian, men vi hittade inget. Vi skulle även gå förrbi Åhlens, men när vi kom in där går ett brandlarm igång & vi får lämna byggnaden. Vart att gå till Korthuset istället till kolla lite. Annelie ville ha nåt godis, emn fanns inte kvar. Jag följde henne hem för att vinka av & dra mig hemåt. Jag åkte dock förrbi LIDL & köpte hem apelsinläsk, müslibars, "Fritt" Körsbärsgodis & citroniste. Väl hemma så plockade jag i ordning allt & fotade sakerna jag köpt, fixade lite mat, pratade med Gulliga Jonas A, Mamma & Jimmy m.fl. under dagen. Sms:at med Karin, Niclas, Jonas A, Johan E, Martin & Björn A. Även skrivit på datorn & fixat lite med bilder.
"Räddad av djur" Amerikansk dokumentär om djur som räddar sina hussar & mattar. Var om Hänsgbukssvinet 'Lulu' som ihärdigt när hennes matte Lu Ann hade fått en hjärtattack & inte kunde resa sig från golvet. Då i detta ögonblick förstod Lulu att något var fel. Hon skyndade sig iväg till vägen för att stoppa en bi. Efter ca en halvtimme efter att ha sprungit fram & tillbaka för att kolla till Lu Ann hela tiden & försökt att stoppa bilar, var det äntligen en man som stannade. Han följde efter Lulu & till sin förvåning så hitta han Lu Ann på golvet, han ringde 911 & försvann sedan. Hjälpen från Ambulansförarna kom sedan snabbt & kunde då rädda Lu Ann.

"Ett plats i solen" Engelsk program om folk som söker semesterhem & heltidsbostäder i olika vackra länder. Detta avsnitt var dom på Cayman öarna & kollade efter en semesterbostad åt ett äldre par. Så vackert ställe & så vackra hus sedan.

"Master Chef" Matlagningsprogram.

"Border Security Australia"

"Wipeout US, Gold" Tävlingsprogram & i detta avsnit tittade dom tillabaka på saker som hänt i programmet. Men GUD vad jag HATAR Felix Herngren som är en av programledarna. Han är så jävla jobbig & dryg.


"Hogan Knows Best" Amerikansk Dokumentärserie om familje Hogan. Brooke 19 år dejtar en 30 årig kille (supersnygg). Hulk Hogan går ju igång som vanligt. Jerry (Brooks Ex) varty inbjuden av Hulk till familjen & få träffa Brooke som han inte gjort på ett halvår. Hulk vill ju att Brooke ska sluta dejta Mark & bli tillsammans med Jerry igen.
"From G's to Gents" Om Värstingkillar som ska bli riktiga Gentlemän. Nej nu vart det dags att sova & dom nya insomningstabletterna nockade mig totalt. så skönt att få sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar