fredag 2 oktober 2009

Onsdag Spel & Sexprogram på TV.

Efter att ha varit på biblioteket en stund, så gick jag förrbi affären för att köpa lite saker & sedan gå till Annelie för att äta middag & spela "RISK" med Annelie & Phoenix (Johan). Det vart att spela 2 st. omgångar. Johan vann första omgången & Annelie andra. Sedan så vart det dags att ta sig hemåt på cykeln för att ta det lugnt hemma. Var ganska kallt ute. Ut en liten sväng med Lucky sedan bara TV.

"Fråga Olle Dokumentär" Det handlade om Sexklubbar där dom hade onanitävlingar på antal gånger att komma, längst sprut för man respektive kvinna, onanimarathon på längst tid att onanera utan orgasm m.m. Ja jag säger då det!! Hahaha... Sedan var det om sexleksaker (dildos) & en orgasm skola. Om hur man som kvinna skulle kunna få en orgasm bara genom att knippa med underlivet & andas rätt utan att stimulera sig med fingrarna. Jag skratta så jag trodde jag skulle dö!! Hahahaa....


"Nip Tuck" Amerikansk läkarserie. Var om en operationsmissbrukarkvinna som bara ville operera sig mer & mer. Nej nu vart det dags att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar