onsdag 25 november 2009

Måndag 16/11...Skola, Fynd, Träna & Skriva!

Jag hade skola på Måndag morgon vid kl. 10.10 så var där & hade matematik. Efter skolan vart det att sitta på biblioteket & kolla/fixa saker som min email, google, blogg & facebook m.m.

Efter en stund kom Annelie förrbi & vi gick till Myrorna & tittade...såg denna coola tekanna, men köpte den inte då jag har lite dåligt med kontanter, men jag köpte en kapsylöppnade i form av en gardintofs.

Kapsylöppnare för 15 kr.

Träning som vanligt på Måndagar vid ca 16.30.

Efter träningen så sms:ade jag en massa med Söta Sebastian.
Fina & Gulliga Grabben!

Väl hemma vart det att se "Veterinärerna på Bondi Beach" Var om en liten vallabunge som var så himla söt. Sedan var det om en Shar Pei som dom opererade bort hud runt ögonen på. Är en vanlig operation både utomlands & här i Sverige pga att Shar Pei hundar har som ett extra ögonlock nästan som kan irritera deras ögon & göra dom blinda så därför opereras det bort. Här i Sverige gör man det oftast redan på valpar innan dom hunnit blivit stora & kunnat få skador på ögonen.

Jag satt sedan & skrev en hel del på lite berättelser jag håller på med & efter det vart det att gå en sväng med Lucky & sedan sussa gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar