måndag 15 mars 2010

Det som hänt i livet!

Jag ska försöka att börja blogga igen, men det som hände under sommaren gjorde att jag helt stannade upp i mitt liv, det kändes som om hela mitt liv hade vänts upp & ner å jag ville verkligen inte leva. Jag tog kontakt med en läkare & min kurator Ulrika Björklund som såg till att jag fick bli sjukskriven pga den psykiska & fysiska instabiliteten jag kände i hela kroppen. Jag fick gå i terapi hela sommaren in till långt in på hösten och vintern & även om jag träffade människor & killar så hjälpte det inte först, men äntligen har jag börjat acceptera min verklighet & jag trivs med att vara den kuff jag är, fast jag har även insett att jag måste tona ner min översexualitet pga saker som hänt.

Nu för första gången ska jag berätta vad som hänt mig. Jag träffade en kille under sommaren som jag vart kär i el. som jag tror att jag vart kär i, men det var saker redan från början som gjorde att jag inte borde ha fortsatt i den relationen, han påstå sig ha en hemlig identitet pga hans ex som misshandlat & knivskurit honom, men andra saker som att han jobba åt polisen, men bara var 23 el. 24 år. I början var han gullig & snäll, men saker som att han alltid kom sent & att han ställde jämt konstiga krav, gjorde att jag började tveka på allt, men han bad om förlåtelse & jag fick även reda på att han senare var otrogen emot mig, men det var inte det jag skulle skriva om. Han är en smygis & har folk han känner inom massa jävla kriminella gäng. Men detta ska handla om att när vi hade varit ute med hans kompisar & festat. Jag, han & en kompis till honom åkte hem till hans lägenhet. Han var nykter & chaufför, men jag började känna mig jävligt borta & jag tror att jag vart drogad för jag minns inget först på morgonen, men eftersom jag piggnade till minns jag att han hade lagt mig i sängen & sedan knullat på mig, medan jag var helt borta, men inte nog med det, hans kompis gjorde det också på mig & jag ville inte ha sex med någon av dom när jag var så borta. Han sa bara dagen efter att han trodde att jag var med på det. Jag klarade inte av mer & när han märkte att jag inte ville längre försökte han att fria till mig med en stor guldring med stenar i. Hur jävla fucked up i huvudet kan man vara?? Fattade han inte att det & hans så kallade vän hade gjort på mig var en våldtäkt, jag har inte polisanmält det & ingen kan säga åt mig att jag ska göra det.


Jag vill bara glömma det & gå vidarre i livet! Jag vill inte prata om det, så försök inte att göra det, för då stänger jag ut Dig ur mitt liv.

Jag mår nu bra & vill gå vidarre i livet för att ta tag i det som behöver göras för att jag ska må bra med utbildning & annat. Jag har börjat mer med Buddismen som jag finner ett stort intresse i & som är den tro jag känner som ligger mig närmast ligger till hjärtat. Jag har även börjat att träna styrketräning för att bygga mer muskler, långa muskler för att få långa & slimmade muskler. Nu gör jag allt för att jag ska komma vidarre i livet med utbildning, jobb & annat som jag vill göra, har även idéer om att starta ett eget förretag, fast det får ligga lite på is tills jag vet vad jag ska plugga & veta vad jag ska göra i min framtid?! Men det är något som är skapande & estetiskt lagd. Något som jag kan göra med mina fingrar, skarpa & snabbtänkta huvud & min klara & skarpa röst.

Jag har alltid få stå ut med en massa skit, men jag har alltid återhämtat mig som den krigare jag är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar