fredag 26 mars 2010

Konstiga Drömmar & Speciellt Tänkande!

Konstiga drömmar. Jag undrar varför jag alltid har så himla konstiga drömmar. Jag brukar ha drömmar om att om jag har något av ett djurs typ fjädrar, päls el. något annat av dom på mig kan jag få deras egenskaper som att flyga, smyga, se i mörker el. annat.

Andra drömmar jag haft är ännu konstigare tex. denna var att jag var i en affär det var snö ute & jag hade nästan inga kläder på mig. Ägarinnan försökte att hjälpa mig, men det fanns bara kvinnokläder i butiken. Oerhört konstigt då jag INTE har någon som helst önskan om att bära kvinnokläder. Lollo min kompis kom in i affären & jag skämdes lite. Superkonstigt!

Fast en dröm som kanske skulle kunna bli sann är att bli buddist, fast inte dirrekt kanske buddistmunk som jag drömde om att jag skulle bli. Men buddismen är något som jag nu ganska mycket bejakar när det gäller religion som jag kan reletera till i mitt tänkande & så. Fast man behöver ju inte dirrekt tillhöra någon tro, men att man lever efter en typ av tänkande där att man ska leva i fred med alla väsen.

Jag anser att man ska leva för det man vill leva & tänka för. Jag definierar inte mig dirrekt vid någon religion el. folkslag, men om jag skulle göra det skulle jag ansée mig vara av blandras & vara mest buddist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar