måndag 29 mars 2010

Fredagen...Våga för att vinna!

Surf, Chat & Jobberbjudande!

Ja, fredagen var ganska seg & visst jag kollade efter utbildningar & jobb, men mest så satt jag & kollade på olika hemsidor & chatade med folk. Jag vart erbjuden att börja ett säljjobb. Att då själv börja sälja Aloe Vera Produkter om jag vill?! Självklart med en viss coachning från en handledare & coach. Ska fundera på det, läsa på lite mer & & se lite vad jag känner för det?!

Bl a. så chatade jag med min Sötnos Albin på morgonen! <3 Men även med kill- & tjejkompisar & ex-pojkvänner i Sverige & utomlands. Jag tycker att det är kul att ha vänner över hela världen som man kan snacka om det mesta. Jag pratar med folk från världens alla hörn. Sverige, Kina Hong Kong, Indien, Spanien, Japan (Tokyo), Finland, New York, Los Angeles, Thailand, Holland, Sydamerika, Norge, Turkiet...Ja & många fler ställen. You name it?! Jag pratar gärna med folk från jordens alla hörn & att lära känna folk över hela världen ser jag som en stor möjlighet att få lära sig om olika folks levnadsvanor, kulturer, religion, natur & andra saker.

Jag satt från kl. 07.45. idag, men började 08.30. & håller på till 16.00. normalt, men torsdagar blir det oftast till 17.00. då vi har bollsporter på torsdagar efter jobbkursen. Satt & funderade på saker som häner på måndag, då nya kursdeltagare ska börja & vi är inte längre det nyaste gänget utan gammalrävarna nu efter att ha gått 5 av 12 veckor.

Kollade på olika hemsidor som exempelvis studera, ams, tagged, blogger, email, facebook, qrusier, olika hundkennlar, kattuppfödare m.m.

Att se möjligheter i allt är nog något man måste göra & att se saker på olika sätt, även om man kanske har en egen uppfattning om saker & ting, så måste man vara öppen för nya intryck, visioner & erfarenheter av saker & ting. Våga ta klivet!

Se längre än vad din näsa räcker, se en annan möjlighet!

Våga för att vinna! Våga vara annorlunda, våga att göra roliga & udda saker i livet.

Fredag kväll vart att bara softa, skriva, prata med mamma, kolla lite TV m.m. Jag & mamma pratade bl a. om hennes barn (mina syskon & mig), men även om en släktings bröllop som ska stunda i september. Satt dock mest vid datorn & skrev på olika saker på kvällen.

Det vart att se på TV. Fantasy & Science Fictionserie: Legend of the Secker, StarGate Universe. Började att se någon film sedan en Äventyrs/Science Fictionfilm "Monster Ark", men orka inte se klart den. Verka så himla B ändå att vem orkar se något sånt?! Så sov istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar