onsdag 24 mars 2010

Tisdag...Allergichock, Ambulans & Akuten!

Jag var på jobbpunktväst hela dagen. Hade knappt ätit någon ting mer än en frukost på plats & druckit en massa kaffe. men vid lunchtid, så fick jag en chokladruta. Kände att det klia lite i halsen men tänkte inte på det.

Tänk att en jäkla liten chokladbit kan ställa till besvär. Jag cyklade hemåt & vart ganska varm i kroppen. Jag var & handlade mat & folk kollade konstigt på mig i affären. När jag kom hem & skulle duscha, när jag kliver in i duschen känner jag hur det börjar klia över hela kroppen från varmvattnet & hur min hals kliar, Kollar ner på höften & magen & är alldeles rödflammig & svullen. Kliver ur duschen & kollar mig i spegeln. Då är jag alldeles svullen & superröd över hela övre kroppen & ryggen. Såg ut som om jag ramlat i massa brännässlor. Sedan är jag alldeles svullen under ögonen.

Jag ringde till 112 & bad om en Ambulans som fick komma då jag började känna av min andning som blev svårare & svårare att andas & hostade en massa med pga av jag inte fick ordentligt med luft. Väl framme hos mig gick vi in i köket & dom gav mig sprutor & satte in en sak i armen som gjorde att dom skulle kunna spruta in saker, fick även 10 kortisontabletter & nått annat. Pulsmättare & annat med påkopplad. Jag mådde jätte illa & hade yrsel. Fick åka med in till sjukhuset.

Inne på sjukhuset kopplades jag till en hjärtmonitor, pulsmonitor, fick fler sprutor & kortisontabletter & isatt en annan nålsak i andra armen. Jag fick ringa till mamma & jag fick även vila & vara där i över 2 timmar för att all svullnad på kroppen & halsen skulle gå ner.

Många var oroliga då jag hade skickat ut sms till folk. Albin <3 ,Sanna, Mikaela, Camilo Alexander, Joacim, Andreas N, Oscar, Kamaran, Christoffer, Therese, Anders, Patrik N, Ulrika B, Robert, Karin, Lollo, Björn, Andreas G, & Ulrika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar