fredag 23 april 2010

Fredag...Killar kära i Mig! Besök av Polare i helgen!

Fredag & jobbkurs. Ätit Müslibars till frukost & en kopp kaffe.

Till lunch ska jag äta vitlöksmackor, yoghurt & juice. Jag kommer att laga el. köpa något riktigt gott till kvällen när jag får besök.

Kollat efter jobb, chatat med folk, fixat med bloggar, skrivit & en massa annat.

I helgen ska jag få besök av min polare Camilo Alexander. Vi ska spela en massa TV-spel, kolla TV/Film, vara ute med Lucky på långpromenader & kanske ta med min kompis Alice & hennes hund Safir. Han ska lära mig att göra kladdkaka. Har aldrig testat att göra en så. Han skulle även laga mat (fiskgryta) åt mig få se om han e så duktig som han säger?! Jag har ju jobbat inom restaurangbranchen & mycket som kock under ca 6 år så jag vet vad det jobbet innebär & vad som är gott! Jag har ju mest lagat Spansk & Italiensk mat när jag jobbat, men älskar att laga asiatisk mat med & lagar även mycket fisk, skaldjur & kyckling som är det kött jag äter oftast av.

Jag fick reda på idag att det är flera killar som är kära i mig. Vad är det här?! Varför är jag plötsligen så eftertraktad?! Kanske för att jag vet vem jag är?! För att jag vågar stå för vem jag är & vard jag tycker om saker & ting?!

Fick även reda på att Mikaela & lilla Lily Devine får komma hem idag, så skönt för dom. Hjälpte även Mikaela med att fixa lite inställningar & hämta lite koder för att fixa en besöksvisare på hennes blogg.

Ni alla om läser min blogg får ha en jätte trevlig helg! Jag kommer snart att få mitt bredband hemma så att även helgerna skrivs in på dirrekt på kvällen, istället för på måndagen veckan efter som nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar