måndag 12 april 2010

Fredag...Jobbpunkt! STOR FYND dag!

Jobbkursen. Vi har skrivit idag; jag, Sanne, Karin & Linda om en stor idé vi hittade på. Vi kom på en idé om att man ska ha en "Må Bra dag" en temadag för alla på kursen där vi ska ha föreläsning i självkänsla, avslappningsövningar, färganalys, kunna få bli omstylade med hårklippning, manikyr & annat för att få en bättre självkänsla inför när man ska gå på arbetsintervjuer & i sin vardag.

Åkte in till stan. Var på Myrorna, men hitta inget.

Var sedan på Second Handbutiken på Rudbecksgatan. Träffa en bekant som jobbat på Myrorna inne där & hon kände dom som har butiken, så det vart att prata med dom & henne.

Jag köpte en bok för 10 kr. "Skriften från Sakkara". En av ägarna, ena killen med rödaktigt hår var så himla Söt. Han hade tre katter. Han titta jätte mycket på mig & jag på honom. Han var så Trevlig & Fin!

Köpte kronljus, glödlampor & värmeljus på Clas Ohlsson.

Köpte lite bröd & Legymsallad på Lukulus. Köpte Juice, ägg & pålägg på Tempo & köpte även 2 st kycklingrullar på Varberga Pizzeria. När jag kommit hem ringde den kvinnan jag ringt på en annons tidigare idag, som jag hittade på blocket om Mässingssaker & åkte då in till stan igen & hem till henne för att kolla på sakerna. Jätte fina! Se nedan...

Vackert fat på ca 45 cm i diameter.

2 stora, te/kaffekannor.

Stor träask.

Stor Vattenkanna.

En stor urna.

Liten kanna.

Vas, större modell.

1 svärd & 3 knivar.

3 värmeljusstakar.

Buddhahuvud.

& ljusstake. 17 st. saker för 600 kr. Jag tyckte det var billigt för allt & jag ville verkligen ha allt. Aina som hon hette var jätte trevlig & sa att dom sakerna hon nu sålde säkert skulle bli uppskattade. Hon sa att jag hade väldigt ärliga & snäll ögon. Var snällt av henne. Jag hoppades att hon skulle trivas när hon nu flyttade närmare sin dotter.

In the Actors Studio. Med Goldie Hawn. Hon är så spirituell, andlig & verkar helt underbar & snäll. Henne skulle jag gärna vilja träffa.

The Legend of the Secker. Fantasyserie.

The Big Bang theory. Amerikansk komediserie. Prata dock med Camilo Alexander medan jag väntade på Batman Begins.

Åt upp den ena Kycklingrullen jag köpte hem.

Prata med Joacim, men vart bara sur på honom för att han var oförskämd för att han var upptagen, men han bad om Ursäkt sen.

Batman Begins. Amerikansk Actionfilm.

Batmobilen & en sån bil jag med ha! ;oP Vart att sova sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar