måndag 12 april 2010

Lördag...Konstiga Drömmar & Filmdag!

Jag vaknade vid kl. 09.00. & hade då drömt några riktigt konstiga drömmar.

Jag var den människa jag är som kunde skifta till att bli en varg. Jag var ute i skogen på en promenad & det var vinter & snö överallt. Plötsligt kommer en hare springande & vart jagad av en björn en snabb björn som vänder sig emot mig, men då i den sekunden förvandlas jag rent instinkttivt till en varg som kan springa ifrån den stora blödtörstiga & hungriga björnen.

En annan dröm...

Att jag var i en värld där det var nästan som labyrintgångar i en underjordisk värld. Där jag hade ramlat ner i en av gångarna & vart omhändertagen av något trollliknande naturfolk. Ju längre jag var hos dom & dom tar hand om mig så mer lik vart jag dom även om jag var mitt långa jag, men började få en blekare & grönare hud, mörkare hår & spetsigare öron.

Jag drömde massa konstiga drömmar under natten, men jag minns inte alla förrutom dessa två jag berättat om. Var jobbigt att vakna efter varje dröm, så är lite trött idag.

Jag har ätit frukost: halvmörkt bröd med Legymsallad & nötmortadella. Drack även limejuice till.

Tände ljus i lägenheten & hade det mysigt med att sedan ta & kolla på Filmer...

The Xiaoyao Valley in the Song Mountains. Asiatisk Svärd & Kampsportsfilm. Den Gamle Xiaoyao-läromästaren ligger på sin dödsbädd & överlämnar sitt mäktiga & magiska svärdet till en av sina tre lärljungar. Den äldsta av dom. Li Laoquan & "syster" Shumai Storfot upprätterhåller en kontakt, men inte "bror" Zhao. Li Laoquan lever ett liv med sina fru Mudan, deras dotter Taohua & bl a. Li Laoquan's lärlingarna Heibao, Shihua & lilla Yangwao. Li Laoquan gör allt han kan för att hjälpa byborna till ett bättre liv & för att upprättahålla sin heder. En dag, 30 år senare är Zhao Bantien tillbaka. Fast besluten att övertala sina "syskon" att få öppna en kamsportskola & andra rörelser med din "bror" Li Laoquan & "syster" Shumai Storfot. Men ingen av dom vill tjäna pengar på kamsporten, så här blir det ett lurendrejeri & Zhao's strävan också efter att överta det mäktiga svärdet & makten i byn. Självklart finns det kärlekshistorier i filmen med som det gör i dom flesta Kinesiska Svärd & Kampsportsfilmer.

Var ute med Lucky, men hade inte kameran med så det vart inga bilder denna gång från promenaden.

Käkar lite chips med chilidip & Påskmust att dricka.

The Sword of Many Lovers. Asiatisk Svärd & Kampsportsfilm. Ett Bröllopssällskap mördas brutalt & den enda överlevande är bruden & ett litet barn. Kvinnan beslutar att ta sitt liv & lämnar barnets till sitt öde. Barnet hittas av en äldre man som tar hand om barnet & lär det Kung Fu. Fei Wu (skådespelaren & sångaren Leon Lai) som pojken heter & som nu har blivit en ung man, han har blivit en oerhört duktig kampsportsman, men han hamnar i trubbel & under vägen träffar han en Häxa Ching (Michelle Reis fd. Miss Hong Kong), den onda Mr. Fung Nam- Tin & hans ofog till son Chi Fung & senare den vackra, kampsportsduktiga & mystiska unga kvinnan Cherry Yuen (Man Cheung) som han först hamnar i onåd med, men som sedan blir honom nära. Men hon förgiftas av den onda Mr. Fung. & det enda alternativet för honom är att söka upp Häxan Ching som är deras enda chans för tillfrisknad, hon hjälper dom & blir kär i Fei Wu, men vad händer sedan...?! Allt är inte som det verkar! Detta är en film med många hemligheter.

Var & spelade lite Crossbandy med några polare. Vet inte om ni vet vad det är?! men det är lite som innebandy, fast man har skydd på armar, knän & bröstkorg. Man får tacklas & vara ganska hårdhänt. Var totalt mörbultad när jag kom hem med en del blåmärken.

Flipping Out. Husköp/Renovering/Inredning/Säljprogram. med Jeff Lewis, hans städerska Zoila & hans andra medarbetare som hans kompanjon Ryan Brown. Ryan var bla på förretaget: Steven Thomas. Ett Förretag som gör nya saker av gamla saker.

Ätit en halv kycklingrulle & druckit Påskmust.

The Russia House. Thriller. Bartholomew Scott Blair "Barley" (Sean Connery), en Brittisk & Inflytelserik bokförläggare på bokförlaget Abercrombie & Blair, på besök i Ryssland. Jekaterinia Borisnova Orlava "Katja" (Michelle Pfieffer), en vacker rysk bokredaktör som lämnar ett manuskript till honom i Moskva. Det är skrivet av en rysk vetenskapsman Jakov Jefremovik Savaljev "Dante". Den vackra Katja kommer ofrivilligt att dra in Barley in i en värld av internationell spionage under Sovjetunionens Tid & Styre. I manuskriptet ligger en stor hemlighet. Ingen av Barley, Katja & Dante är inte riktigt vad dom utser sig att vara, men NU vilar deras öde på att dom samarbetar.

Åt riktigt gott smörstekt, stort ciabattabröd, delat med 4 stekta ägg med oregano, salt & svartpeppar i under tiden jag kollade på The Russia House. Efter filmen vart det att ta & kolla på...

Kerstin Thorvall, en känd svensk författare, illustratören & debattören har avlidit idag vid en ålder på 84 år. Hon skrev böcker för båda stora & små.

The Adventures of Merlin. Fantasy & Äventyrsserie. Arthur dödar en oskyldig Enhörning & den som dödar en kommer att följas av otur. Merlin ville inte att Arthur skulle döda enhörningen & ser en man Anhora, Enhörningens beskyddare, precis när Enhörningen dör i hans famn. Nu börjar alla grödor i riket att vissna, vattnet i brunnen sinar ut helt. Arthur & Merlin möter möter Anhora i Camelot & Arthur får uppgiften att göra olika test, men misslyckas, men får ett ny chans. Lyckas han inte är Camelot dömt.

Spelade Gamecube. resten av kvällen. Sims Pets & Pokémon Colosseum.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag såg att du tagit med en bild på en av Kullatorps hästar. Just den hästen heter Calisia och hon är en underbar häst. Jag har jobbat på stället och hästarna där är underbara ^u^ Jag tänkte bara fråga om du har försökt tyda dina drömmar någon gång? Prova att göra det n_n det är rätt intressant vad man kan få reda på om sina egna känslor genom att läsa av sina drömmar.
    Kram Chamilla

    SvaraRadera