måndag 26 april 2010

Söndag eftermiddag! PROMENAD! Grodor & Kameleonter!

Vi bestämde oss för att innan min kompis Camilo skulle åka hem till Stockholm, så skulle vi gå en ordentlig promenad med Lucky & han ser nu mycket bättre ut i huvudet sedan jag klippte honom. Var jätte skönt att gå en promenad. Snacka lite & så, men tråkigt att han skulle åka hem. Det var så kul att umgås med honom. Jag värderar verkligen mina vänner. Han är den killkompis som jag är närmast, annars har jag ju mest en del tjejkompisar som jag umgås med.

Lucky in Full Action. Springer som ett skollat litet troll!

Lukta...Gott gott gott...

Jag undrar vad det här är för olika skyltar?!

Camilo får lite pussar på handen av Lucky som tycker om honom jätte mycket.

Härligt med lummig & mossrik skog.

Promenera lite mera. Så skönt att promenera i skogen.

Ja han skulle uträtta lite behov. Så jag kunde inte låta bli att skoja med honom! Hahaha...Så Camilo nu ligger Du på bloggen med andra behov. Hahaha...

2 holkar. Grannar. Det sitter holkar uppe lite överallt i "Varbergaskogen" fast dom sitter på väldigt konstiga ställen & väldigt nära varandra. Tror inte fåglarna uppskattar det?!

En riktigt fin liten holk. Hade jag haft en egen gård hade jag satt upp holkar med, fast inte så nära varandra & lite mer avskilt från vart stigar & annat är.

Här är ännu en annan skylt, men vad betyder dom?!

Fult målade röda & blåa ringar runt träden. Undrar varför för dom har ju redan gallrat i skogen, men massor av såna här träd i skogen ändå?!

Gick genom skogen till den lilla dammen som finns inne i skogen.

Detta träd har växt någe oerhört konstigt & jag fick lust att fota det.

I dammen så var det fullt med grodor. Jätte söta & jag försökte att fota dom.

Jag såg flera stycken grodor som låg på botten & lyckades fånga två stycken som parade sig i handen, men fick inte några foton på det, men fånga en...

Jätte söt liten groda som jag fångade, men den fick snabbt komma tillbaka i dammen till sina vänner när jag hade fotat den.

Ännu en groda som kollade upp ur vattnet, men det var fullt med grodor. Hur många som helst!

Vi gick sedan hemåt för att se dessa fina Penséer strax utanför min gård.

Väl hemma kollade jag snabbt facebook & Camilo med. Vi satte oss & kollade på TV & snackade en hel del.

Leila bakar. Chokladmuffins bl a. & massa annat gott.

Camilo åkte 18.30 med bussen från mig & tåget skulle gå 19.00 från stationen, men det var typ 45 minuter försenat.

När jag lämnat av han vid bussen så gick jag hemåt & fixade lite riktig kålsallad. Riktigt gott & nyttigt!

TV-programmet. Vad blir det för mat. Matlagningsprogram. Lammstek & potatisgratäng.

Fanns inget bra alls att se på kvällen. Var ju mest bara en massa repriser av saker man redan sett, så det vart att kolla på Ponnyakuten. Ett Ungdomsprogramm egentligen för hästintresserade. Här är det ungdomar som är på ridläger med sina hästar & dom får lära sig att hantera det dom är rädda för el. har problem med, som exempelviss hoppning, hästar som knuffas el. är rädda för saker m.m. Ganska intressant ändå att se, fast jag redan vet allt det jag såg. Dom fick visa för sin släkt & familj vad dom hade lärt sig som dom inte klarade av innan.

Brothers & Sisters. Amerikansk dramaserie. En fantastisk serie. Jag menar det...kolla på den om ni får chansen! Kevin går på en 20 årsjubileum som han trodde att han skulle hata, men det visar sig att han har gjort väldigt bra från sig i livet, men det finns ju alltid en skitstövel i alla klasser som var ett rötägg & mobbade andra. Scott får hjälp av Nora & Robert som lagade maten till en bankett han skulle ha på hans restaurang. m.m. En serie jag verkligen Älskar! Helt fantastisk serie.

Kameleonternas strand. Djurdokumentär. Om en Kamelont sort i Grekland som det finns ungefär bara ca 300 st. kvar ungefär av. Även om deras förökelse m.m. & faror som lurar när dom fötts. Sandboan, skorpioner, fåglar, katter m.m. 3000- 4000 st födds varje år, men dom dör som flugor. 25 procent är det som överlever. Man får bl a. följa en hona & hennes liv hur hon unviker faror, hittar mat & vatten m.m. En hane som blivit könsmogen vid 11 månaders ålder & nu letar efter en hona.

Redigerade bilder på datorn. Saker till bloggen, facebook & annat.

Pratat med Camilo & var ett program...Cancer i släkten. Cancerdokumentär. Handlar om genen BRCA som gör att kvinnor har större chans att få cancer i livmodern, äggstockarna (40- 60% större) & brösten (80- 90% större). Man fick följa den 27 åriga Joanna Rudnick som har beslutsångest, ska hon operera bort sin livmoder/äggstockarna & sina bröst. Hon vill dock ha barn. I denna dokumentärfilm som hon & hennes pojkvän spelade in intervjuar hon olika människor som har haft cancer och/eller bär genen & vad har dom gjort åt saken?!

Var väldigt intressant, då jag finner ett stort intresser i just nedärvningsgenetik.

Pratade lite med Camilo när han kommit hem. Han önskade att helgen hade varit längre. Vi hade ju så kul tyckte han! Vilket jag med tyckte. Skönt att ha vänner man kan vara avslappnad med & känner att man kan göra saker tillsammans, men även sitta & göra olika saker med för man har inte behovet att alltid behöva roa den andra utan man roar sig lite själv. Skönt med såna vänner som man kan vara sig själv med utan en massa krav på en.

Sen dags att sova vid ungefär kl. 23.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar