fredag 9 april 2010

Torsdag eftermiddag! Willy's, TV & Världens sämsta film!

Var på Willy's i Vivalla efter att jag haft idrott. Vi spela något spel där man skulle använda Bandyklubbans handtag att spela med små beanbags & små bandymål & Vi spela sen ett basketspel, bar en stor madrass i en tävling. Dom är tunga. Sedan spela vi Volleyboll. Lyckades gå omkull & är blå på vänstra handen idag med & lite blå på ryggen med över en ryggkota.

Camilo Alexander ringde när jag var på Willy's. Men har även sms:at med honom, Kim & Joacim.

Jag har ju funderat ett tag på att skaffa bredband & nu vart det idéaliskt då en tjej från Tele2 sökte upp mig idag i min lägenhet. Så om 3 veckor så kommer jag att ha ett mobilt bredband & jag kommer även att ha en billigare kostad på mina framtida samtal & skicka gratis sms till alla nät & gratis mms till Comviq på mobilen.

Halv åtta hos mig. Hemma hos Alexandra Pascalidou (programledare, författare & debatör m.m.) Sista kvällen. Meny: Förrätt: Granatäpplesallad med Ruccola & Stekta Pilgrimsmusslor. Varmrätt: Hare med kastanjer, ungsgrillad palsternacka & skysås. Efterrätt: Fläderbloms parfaite, vinbärsreduktion & färska hallon. Bengt Fritchioffson vann, Alexandra P. & Adam Tensta vart delad tvåor & vart Monica Dominique trea.

Sveriges fulaste hem. Här var det verkligen fullt & en 2:as lägenhet som var ombyggd till en 8:a. Här vart det grönt, grönt & åter grönt i inredningen, men jäkligt häftigt vart det. Gröna väggar, grönt marmorerat plastgolv, grön marmor m.m.Helt rostfritt kök, en industrikänsla i köket. Småtavlor fyrkantiga som vart ett stort konstverk i gult, blått, svart, rött & vit. Men det vart Supercoolt & Snyggt!

Mr. McLovin (Supersugen). Amerikansk tonårsfilm. Med töntkillar som bara vill ha en massa sex & det är nästan det enda dom pratar om att är att knulla, pussy, nipples, bli avsugen & andra saker. En fruktansvärt dålig B-film. Ena killen var fixerad vid att rita kukar i stånd. Absolut det sämsta jag sett på länge. Ähh...orkade inte se hela var så himla patetisk & sexfixerad.


Fanns ju inget sevärt alls på TV:n, men sitter ändå mest & fixar saker på datorn & skriver lite. Nej, nu vart det att ta en dusch & sen krypa ner & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar