tisdag 8 juni 2010

Måndag...Dunderförkyld/febrig! Redigera bilder från helgen & TV!

Jag vaknar upp på morgonen den tid jag ska för att gå till kursen, men vaknar dunderförkyld, snuvig, raspig i halsen & lite febrig, så det blir att stanna hemma. Måste vila upp Mig & kurera mig för att jag ska jobba provjobba på fredag-lördag & söndag.

Har mest vilat, men även legat med laptopen framför mig för jag skulle skriva en massa & redigera en massa bilder mer från bla helgens underbara Utställning med massa fina katter. Jag är så himla kär i Sphynxen som ras & en dag, så ska jag skaffa mig en sån, el. ja kanske blir flera.

Redigerat bilderna från kattutställningen från båda helgdagarna så finns att kolla 2 st. inlägg inlagda på måndagen.

Kolla lite emellanåt på Babe Pig in the City. Ja andra filmen i Babefilmerna. Vet dock inte vad jag ska tycka. Tyckte om första & andra med, men av helt olika orsaker, den här lite kill the mood från första & kändes lite mer som en parodi.

Ätit Ravioli i tomatsås idag. Tunnbrödsrullar med ost & kaviar, druckit laktosfri mjölk, en mörk kexchoklad, en halv honungsmelon & så. Tror inte jag åt någe mer, men svårt att äta när man har ont i halsen & småfebrig.

Top Model, säsongsomgång 13. Amerikanskt Modelltävlingsprogram med Föredetta Super Modellen Tyra Banks. Ja hon har slutat som det & ägnar sig mer tid åt att bli programledare för detta program & Tyra Banks show.

Tjejerna är på Hawaii & kvinnan till höger på bilden ska lära dom dansa. Dom får en utmaning att träna i traditionell huladans & hulahiphop med riktiga dansare, sedan dansa solo för att göra något eget av det. Vinnare från en vecka på Four Season på Hawaii. helt betald. En av dom andra får följa med. Laura vann & kommer att ta med sig Jennifer.

Fotograferingen idag skulle vara av temat Péle. Hawaiiansk vulkangudinnan, men inte nog med det i detta avsnitt åker 2 st. ut. Lite synd, men bara en kan vinna. Jag hejade ju på Nicole & Jennifer, men även lite på Laura, inte Erin, kaxiga brud.

Dom som fick gå vidarre vid utslagningen var den vackert rödhåriga Nicole & bondtösen Laura.

Dom som tyvärr fick åka hem då var asiaten Jennifer & surkartet Erin.

Norska Hollywoodfruar. Slökollade lite, inget annat att se. Varför kopierar man alltid Svenska Idéer för på tex. TV el. annat?!
Det var Valentine's Day i Hollywood där dom Norska fruarna bor. Var en photoshoot med någon orm som smet in i ett hål & ägaren vart helt hysterisk då han haft ormen i 12 år. Lena el. vad hon heter (andra mörka från vänster) sprang något långdistanslopp & kom på plats 64 av 1165 kvinnor. Var ju bra presterat, men detta program är långt ifrån lika bra som det Svenska var.

Secret Lives of Woman. Amerikanskt program om olika kvinnnor som har en dold sida el. är unika på något sätt. I detta avsnitt handlade det om den småvuxna April som bara är 94 cm hög.
Handlade även stora, om tjocka tjejer, men mest om kvinnan Alexis Skye som är 33 år. Fotomodell & hela 195 cm lång. Skulle vara häftig att se en sådan lång kvinna, då jag själv är ju hela 2 meter för er som inte visste det. Hon har även skostorlek 45 & jag 44-45. Lite coolt att hon har större fötter än mig. Fast glad att jag inte har pappas 45-46 el. brorsans 47. Jag har ju ganska små fötter för min längd, så himla glad för det. Är ju redan svårt att hitta bra & snygga skor.

Satt fortfarande med bilderna för att lägga in på bloggen från helgen. Tog hela dagen att lägga in från båda dagarna.

Kolla på Sex and the City. Slökolla lite, men funderar på att man kanske skulle köpa boxen & filmerna sedan?!

Hade ju knappt varit social med någon på nätet utan bara suttit med bloggen. Var inne en snabbis på facebook på morgonen för att skriva vad jag gjorde, men sedan loggat ur igen så satte mig nu en stund & pratade med lite folk bla. Rafael som är en god vän.

Sedan vart det nattinatt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar