onsdag 9 juni 2010

Tisdag...SJUK! Lite mat & TV/Filmdag!

Vaknade ganska sent på dagen, strax efter 12....något?! Ja, det vart att gå ut med Lucky först en liten sväng för att hon skulle få göra sina behov. Sedan kröp jag & hon ner i sängen igen då förkylningen & febern håller i sig. Jag satte på datorn istället & satte lade mig & kollade en del på facebook istället & även bloggade. Mest på facebook för att kola vad folk kommenterat & sånt. Har inte spelat några spel på flera dagar på facebook, annars brukar jag ju alltid göra det, men inte nu.

När det vart dags till att äta, satte jag mig framför TV:n. Dagens lunch/middag vart: Stekta riskakor med smörstekt sparris & citron, hackad tomat med salt & basilika, sedan några skivor av honungsmelon.

Vart inte hundra procent mätt så tog lite vanliga riskakor med aprikossylt på med. Så jobbigt att laga mat när man känner sig sjuk & hängig.

Var på TV om en fantasy & ungdomsserie som heter Tam. Handlar om en ung tiggarpojke som drömmer om att få bli drakryttare som dom högt uppsatta folket normalt bara brukar få bli. Verkar lite gullig & bra. 6 st. böcker i den här serien.

När jag ligger med feber & förkylning, brukar jag oftast vilja titta på tecknat el. komedier, så det vart att se Monsters, Inc. Supersöt & lite rolig tecknad film från Disney Pixar.

Pratat med Rikard & lite andra personer i mobilen, men måste vila rösten, är så raspig i den.

Vart lite annat att stoppa i sig med när jag nu är sjuk. Risenta Sesamkakor, Tranbärs Müslibar & en kaka med Mörk Kexchoklad.

Vart sedan att kolla på en dokumentär som heter Lejonet Christian- känd från Internet. (Lion Christian known from Internet)som handlar om vänskapen mellan en lejonhane som växker upp i centrala London med 2 st. manliga människokompisar som blir några av hans bästa vänner i livet.

Olika bilder från hur han växer & lever med dom unga männen som tar hand om honom. Lejonet t.o.m. sov mellan dom.

En fantastisk & underbara historia om detta fantastiska lejon. Efter att Christian fått flytta tillbaka till Afrika för att i ett projekt få bli en av hanarna i en flock med lejon som skulle rehabiliteras tillbaka i det fria. Här kan man få se deras återséende av Christian efter att inte ha sett honom på flera år. http://www.youtube.com/watch?v=UC84lg515Rw

Lite kvällsmål vart det tunnbrödrullar med laktosfri mjukost, lite sallad & mortadella i dom.

Satte mig sedan på tradera. Inte än vågat att bjuda el. köpa något än, missa en drake i mässing som jag ville ha. Lite surt, men den missa jag för att jag inte var på en dator då, men är lite osäker på hur jag ska klara av att buda & sedan hur betalning & sånt funkar. Är lite feg när det gäller såna saker, men inte när det gäller att typ friklättra i berg, bumgyjumping, terrängritt, snabba båtar & annat som är kul Då bangar jag inte, men en sån här sak gör mig lite skraj. Vet inte varför??!

Ugly Betty. Amerikansk komediserie. Sista säsongen. Transor som spelar Wilhelmina Slater & Claire Mead vilket inte först uppskattas av Wilhelmina, men av Claire. Det skar sig mellan Daniel & Betty för saker som sagt & Betty ska få ett bloggpris, men blir inte riktigt som det var tänkt sig & till slut sjunger Wilhelmina på dragklubben.

Ullared. Svensk serie från köpcentret Gekås Ullared. Om hur folk konsumerar. Ja vad ska man säga! Herregud vad folk köper saker till höger, vänster, rak fram, rakt bak & så vidarre. Fattar inte vad man ska ha allt till?! Lägger dom upp lager för flera år framöver el.?! Jag skulle inte ha plats med allt dom köper på sig! Fan, jag har ju knappt plats för dom saker jag redan har el. köper.

Cougartown. Amerikansk serie. Här ska det fiskas mal med armen.

Satt resten av kvällen på Qruiser som för övrigt börjar bli riktigt tråkigt. Funderar på om jag kanske skulle ta bort min sida där?! Får se hur jag gör?! Sedan suttit på facebook & lite andra sidor med lite sur över att min MSN inte gick att logga in på. Jag skrev lite med folk på facebook & qruiser, men vart sedan dags att sova, var så himla trött av febern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar