tisdag 1 juni 2010

Måndag...Kurs! Död Hund! Chans! Tino & TV-kväll!

Vet att det är folk som har efterfrågat att jag själv ska synas mer i bloggen, så jag får väl börja att lägga in lite bilder på mig då & då. Ja, dagen börjar som vanligt med att klia upp & ge djuren mat, göra i ordning mig för att lämna Lucky hos hundvakten & ta mig iväg till kursen för ännu en dag där. JAg tycker att det är ganska skönt att ha något att göra på dagen som ett jobb, men visa dagar är det så segt att man bara vill sjunka igenom marken. Tur dock att dom flesta är så trevliga att ha som sällskap här. Dom som jag gillar här som Agneta, Lollo, Sanna, Linda M, Elmar, Linda P, Havin m.fl. förgyller dagen för mig på denna kurs.

Väl på kursen har jag suttit & kollat & sökt jobb, pratat med folk, morgonmöte, kollat hemsidor & annat.

Jag har börjat försöka att kolla mer på Chinese hundsforumet. Detta för att hålla mig mer uppdaterad om vad som händer i den världen, men lättare sagt än gjort då det är så mycket som händer. Jag kollade på vad dom hade kommenterat om Hundträffen som vi har skrivit om på forumet & om en träff som ska vara på Öland som dom har varje år. Den är jag väldigt sugen att åka på, men det är ju det där med pengar också. Är ju inte gratis & skulle i så fall tänka mig att kanske samåka med någon som ska ner så kan man ju dela på bensinkonstnaden, men får se, kanske jobbar i sommar?!

För med info om Chinese Forumet gå in på http://www.chinesecrested.se/

Jag satt & kollade runt där på forumet som sagt för att hålla mig lite uppdaterad inom Chinese världen, när jag trillade in på ett inlägg om en tjej som hittat en död hund, en lite Chinese Crested Dog (naken) hane. Jag vart så berörd att jag ville skriva om det här med. Han har tagits till en veterinär som har undersökt han, men verkar inte finnas något chip el. tatuering i örat. Det ända som fanns med den lilla hunden var ett slitet halsband. Jag kan inte förstå hur man inte kan ta bättre hand om sin hund. Folk kanske tänker att jag inte borde bli för berörd, men jag blir det när man inte sköter om sina hundar, märker, registrerar & tar hand om dom små liven. Bland det värsta jag vet är ovårdslöshet emot djur. Har personen tappat bort hunden, att den smitit är det jätte beklagligt & synd om personen, men då ska man inte ha hunden lös om man inte har full kontroll på den & har den märkt.

Till lunch hade jag inte något dirrekt med mig. Några Müslibars, men Linda P. var på ICA MAXI & var så himla gullig att hon köpte med sig 2 st. Drickyoughurt med mig. En med jordgubb & en med skogsbär. Kostar typ 20 kr. tillsammans, men var så himla snällt & gulligt av henne att tänka på mig. Har ju inte fått några pengar av Försörjningsstöd än, dom är ju långsammare än en snigel el. blixten baklänges. Att det ska vara så svårt att betala ut pengarna i tid när som jag gör sköter mig helt exemplariskt & nästan alltid är den av deltagarna på kursen som kommer först. Birgitta handläggaren är alltid här på morgonen, men jag kommer oftast tvåa förre båda vaktmästaren Kalifha & andra Handläggaren Elmar, så att bli behandlad som man blir av Försörjningsstöd gör mig bara ledsen & arg samtidigt.

Efter kursen så cyklade jag in emot stan & för att jag skulle till Myrorna för att kolla & sen till Tino.

Innan jag hunnit fram till Myrorna så ringde min handläggare Elmar & sa att jobbet som Gunilla hade informerat mig om hade ringt till honom & dom vill komma & intervjua mig på tisdag, så jag vart jätte glad. Är ett jobb som kock. Ja, jag har jobbat som kock förrut & inom restaurangbranschen i många år.

På Myrorna gick jag runt & kollade lite, men jag som nästan alltid brukar hitta något hittade inget alls, så drog mig vidarre till Tino som jag skulle hjälpa lite.

Han var inte hemma, men jag visste att han skulle komma snart & jag hade hans reservnyckel så släppte in mig själv. Hälsade lite på hans katter & gick sedan in till köket för att ta mig ett glas vatten & plockade undan en disken som var diskad ur diskstället. Då hör jag nyckel i låset & han var hemma.

Hemma hos Tino, så finns det alltid vackra blommor som blommar, oftast Orkidéer, men här någon annan blomma som blommar vackert.

Så himla vackra. Orkidéer är ju en favoritblomma för mig med & Tino är så duktig med dom.

Jag var lite hungrig, så jag fick ta mig en macka. jag tog en regäll knäckebrödsbit som jag bredde med majonnäss, la Lönnebergaskinka, ost, skivad tomat, basilika & salt på...Gott Gott...säger jag bara! Vi satte även på lite gott grönt te att dricka, te med honung. Satt & pratade lite & så, sedan skulle jag ta mig hemåt. Hade ju även kommit för att hämta dom matvaror jag glömde för några dagar sedan. Pålägg & blodpudding.

Cyklade hemåt, så skönt att cykla i solen ute & man njuter verkligen i fulla drag av att sommaren är här. I alla fall gör jag det. Jag älskar att solen & sommaren äntligen är här. Jag mår bra av solen, den gör mig pigg & glad. Det är så här det skulle vara hela året om tycker jag med sol & värme. Jag skulle inte Sakna om vintern försvann för gott. Gillar inte kyla el. snö alls. Jo det är vackert, men skulle klara mig utan den.

Väl hemma, så var jag att vara ute en liten sväng med Lucky & sen så gjorde jag i ordning mat åt mig själv. Det vart blodpudding med en massa lingon/blåbärssylt som min farmor gjort. Var så himla gott man måste ju kunna uppskatta enkla maträtter ibland som är väldigt enkla, men väldigt goda.

Top Model. Amerikanskt Modeltävlingsprogram. Utmaning & dom fick lära sig att se långa & sexiga ut i baddräkt av Top Modellen Marisa Miller. Dom fick blöta ner sig & sedan fick dom också rulla sig i sand. För att ställa sig under en dusch för att posa. Hahaha...Ja lite porrigt! Tur att man är gay då så man inte fick fjonge! Hoppfoton på utmaningen ner i vatten. Nicole vann & fick ett halsband värt 5000 dollar. & extra bilder, även några av dom andra tjejerna fick det. Födelsedagsfirande.

Foto plåtning för detta avsnitt skulle vara under vatten & några hade väldigt problem med att vara under vattnet. Den som får åka hem är Sundai.

Kristine Dorow, Antoinette Kristensen, Siv Cotton och Beatrice Prochazka. Norska Hollywood fruarna är lite av ett skämt känns det som. Gillar Svenska Hollywoodfruar, men dom här är ju bara ett dåligt plagiat av den TIO gånger bättre Svenska.

Rullade mest i bakgrunden, men satt mest på datorn.

Älskar dessa Müslibars, så himla goda. Skulle kunna äta hur många som helst av dom. Kanske inte är så nyttigt då att äta dom, men att äta någon per dag kan ju inte vara farligt?! Lite upptagen, så därför jag inte svarat när folk ringt mig. Med hemliga saker, kanske avslöjas senare?! hihihi...Nej, då! Jag har suttit med en affärsidé som jag skrivit på & då när jag har ångan uppe & skriver så vill jag inte bli störd & folk måste ju fatta då att ett störrande moment är mobilen, så den åkte ljudet av på & brydde mig inte i att svara när jag såg att det ringde.

Försökte dock att ringa Rikard, men ingen som svarade?! Han brukar ALLTID svara när jag ringer, men han har inte mått så bra på senaste tiden. Får försöka att ringa honom i morgon.

Suttit på facebook, qruiser & MSN under kvällen, sedan pratat med lite olika folk...Kompisar som Daniel A., Camilo & Chris m.fl. Jag sitter ofta på nätet & just MSN & facebook på kvällen, så finns där el. på mobilen för dom som vill ha tag i mig. Qruiser är inte så kul längre som det var förrut. Folk tänker oftast bara med kuken där inne & inget annat. Finns ju undantag, men dom flesta där inne är bara ute efter en sak! SEX! Jag är inte intresserad av det. Jag vill ha en trogen & kärleksfull pojkvän, inte ett jäkla knull.

Nytt rekord på antal besökta på bloggen igår. 100 st. exakt. Jag skriver ju mest bloggen för mig skull, men kul att det är så många som uppskattar den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar