tisdag 29 juni 2010

Måndag...SUPERFÖRKYLD! Film & Ja.....

Vaknade alldeles svettig & snuvig, är inte vara snuvig utan har feber med. Suttit lite på datorn med bloggen & facebook m.m. Mina Kompisar Annelie & Cattis fyllde år med, så lagt in blogginlägg om det med.

Frukost: Mango i sockerlag, riskakor med smör & getost, smörgåsrån med smör & aprikossylt på.

Läst lite inredningstidning. Hus & Hem & gör sedan lunch.

Lunchen vart: Makaroner & smältost med även en del vitlök i. Orkar inte äta någe mycket när man är sjuk & det är så himla vart ute!

Time Bandits. Alternativ/Fantasy komedi.
De bråkar med Gud, så nu tar Fan dem!
Gud är förbannad! Några av hans "anställda" har vågat ifrågasätta hans ställning som härskare över världsalltet genom att stjäla hans mest älskade ägodel; Tidskartan.Gud har ett litet helsike med att försöka få fast förövarna som är på flykt mellan olika tidsåldrar. Vilka är det då som vågar sätta sig upp emot det högste fadern?

Sex dvärgar som smitit ifrån sina trista jobb i himmelriket! De har för länge sedan tröttnat på att tillbringa dagarna med att klistra löv på träden & kontrollräkna sandkorn. Då är det bättre att kunna resa obehindrat i tiden & sno åt sig skatter från Kejsare & annat löst folk. Sådant är läget när de vid midnatt brakar in i sovrummet hos den 11 åriga Kevin som nu sugs in i ett härligt galet, spännande & humorpackat äventyr. Lite konstigt slut i den dock tycker jag.

Sedan vart det att se på lite tecknat för att väcka ännu mer tid till barndomsfilmer. Dino Riders om Valerianerna som flyr från dom onda Krulons som invaderar deras hemplanet & försöker att få dom som slavar, men dom flyr genom ett svart hål i rymden 400 personer av Valerianerna, men ett Krulonskepp lyckas följa efter dom innan det svarta tidsportalshålet stängde sig. Nu har dom åkt tillbaka i tiden till det som var jorden för flera miljoner år sedan & det som då är dinosauriernas era. Kampen fortsätter, medans Valerianerna blir vänner med dinosaurierna & dinosaurierna själva väljer att kriga för dom tvingas dinosaurierna av hjärnkontrolllådor på huvudet av dom onda Krulons.

Norska Hollywoodfruar. Fixas nya underkläder, tid med sina barn, spelar in sin video: Cruse on the dj. m.m. Inte alls lika bra som Svenska Hollywoodfruarna, såg att det var det innan detta, men är ju bara repriser. Vill se nytt.

Secret Live of Women Handlade idag om tjejer i Porrbranshen. Skye Blue, föredetta porrstjärna, men nu porrfilmsregissör, Shy Love som är porrstjärna & agent för porrstjärnor. Gianna Lynn porrstjärna, Kenzi Marie porrstjärna.

Jag är inte speciellt intresserad av Porr & ABSOLUT INTE Hetroporr, men var ändå intressant att se den här dokumentären. Om man tillhör en riktigt bra agent, så kan tjejerna normalt tjäna mellan 200 dollar- 2000 dollar per dag. Men om man är riktigt känd som vissa av dessa tjejer blir, så kan dom få kontrakt på flera hundar tusen dollar för en film som spelas in under några dagar.

Ja, deras val i allafall. Jaja...satt & pratade lite med Philip på MSN & så innan jag skulle sova gott i sängen min från feberyran.

1 kommentar:

  1. Fina bilder och maten ser smaskig ut!
    Hoppas att du kryar på dig nu!

    Kramar från Karin

    SvaraRadera