torsdag 3 juni 2010

Onsdag...Kurs! Bloggar! FYND & Utekväll!

Kursen idag igen & solen skiner för fullt ute. Det är så himla fint & skönt väder ute & man vill bara njuta av den härliga solen.

Väl på kursen har vi haft morgonmöte som vi har varje morgon. Suttit & kollat jobb, facebook, qruiser & även annat då man inte kan söka jobb hela dagen.

Inte fått dom pengar som jag skulle ha utan typ bara hälften. Ja då har jag fått för lite pengar för dom säger att jag ska få tillbaka på skatten, men om dom kollar i papprena så står det TYDLIGT...090606 så fick jag pengar & inte detta år. Fy fan vad irriterande, kokar i hela mig. Inkompetens efter ännu mer Inkompetens, snart funderar jag på att anmäla dom för att dom inte sköter sitt jobb, ser fel i papper, slarvar bort papper, inte kan hålla reda på fakta & blandar ihop fakta med. Herregud ska det vara så svårt att sköta sitt jobb korrekt?!

Detta är en internet kompis, Sebastian's Blogg. Han är en en oerhört duktig designer. Han designar kläder & går på designskola. För Er som gillar mode & kläder. http://esselle.blogg.se/

Min lite el. ganska galna kompis Toby's blogg. Han bloggar om sitt liv, men även om saker han tycker om el. INTE tycker om med betoning på INTE. http://tobys.se/

Nu längtar jag bara efter att få börja provjobba & ska då få det säsongsjobb som kock som jag så gärna vill ha.

Efter kursen, så cyklade jag in till stan. Tar ju cykeln el. går överallt just nu när det är så skönt väder ute. Jag åkte till Myrorna för att kolla lite & hittade några fynd. Mitt stammisställe för att fynda & för att jag tycker om folk ur Personalen där som Mia & Helena.

Denna vackra drömfångare & vindspel i kombination. 50 kr.

2 st. videofilmer. Ena filmen jag såg när jag var liten om en pojke & en rymdvarelse & Monsters Inc är ju bara en gullig film. Kostar ju bara 10 kr/st. så billigt. 20 kr.

En fin natur & fotobok som jag fick väldigt billigt. 25 kr.

Även denna fina tändsticksaskhållare köpte jag med en Thailändsk Buddha på för 20 kr.

På onsdagar är även Bra Begagnat öppet så jag tog mig dit för att kolla lite mer på fynd. Dom har väldigt mycket saker & en hel del skulle jag inte ens ta i med tång, men personalen är jätte trevliga. Alla dessa söta & gamla tanter. & vilka fynd jag gjorde...

Helt underbara lyktor för 10 kr/st. utom dom små oranga som jag fick för 5 kr/st. Så totalt 50 kr. Jag är jätte, jätte glad att jag hittade dom. Jag älskar ju lyktor av olika slag & mitt hem ser ut som en katedral el. buddisttempel med alla ljuslyktor på olika ställen & nivåer i mitt hem.

Man fick ta en gratis kruka på Bra Begagnat när man köpte saker, så jag tog med en vit liten kruka. Kan ju alltid vara bra att ha då man ska ha lite mer växter hemma, men nu har jag ju inge plats i mina fönster. Dom är fulla med växter/blommor, ljuslyktor & buddhor m.m.

Cyklade vidarre till Röda Korset där jag kollade om det fanns något. Det är väldigt sällan jag hittar något där, men jag lyckades hitta lite olika saker i allafall. Vilket jag tyckte var jätte kul. Böcker brukar jag säga att det kan man aldrig få för många av! ;oP

Bla. denna jätte fina bok om Rosor. Skulle kosta 30 kronor, men när jag betalade så hade dom 50 % REA på böcker, 15 kr. då & fick även reda på att det är 50 % REA på ALLT på Torsdag.

En bok om hur man syltar, saftar, lägger in, syrar m.m. Riktigt intressant tycker jag faktiskt, men jag har ju intresset av att lära mig mer om såna här saker. 5 kr.

Sedan ett jätte fint kuddöverdrag som jag ska ha till någon kudde. för 10 kr. frå åka ut till IKEA & köpa några billiga kuddar. Dom har ju kuddar för typ 25-40 kr. som man kan sätta på detta överdrag på. Funderar på att köpa flera stycken för att kunna sätta på av fler överdrag jag har hemma & byta ut några av dom innekuddar jag har hemma som är slitna.

Efter att ha varit på Röda Korset, så gick jag till kiosken som ligger i hörnet nere nästan vid Röda Korset. Tobaks & Tidningsbutiken. Där söta & jätte trevliga Johan jobbar. Han är alltid så trevlig & mysig att prata med. Han har även sin lilla & gamla Cavalier King Charles Spaniel Pysen ofta med sig. Undrar varför jag inte frågade om Pysen då?! Han var inte med vad jag såg. Jag köpte tidningen God & Gårdar för 69 kr. & fyllde på mobilen med Comviq Kompis för 195 kr.

Lia ringde & ville träffas, så jag åkte förrbi henne & satt hos henne ett tag & kollade på TRADERA som hon i stort sett blivit berroende av, men jag ville sedan gå & äta så vi begav oss ut i solen. Vi tänkte först äta på Creperiet, men dom skulle stänga typ 10 min. efter vi kommit så gick till Restaurang Mera istället & satt ute i solen, drack Coca Cola & åt bakad potatis med skagen/räkröra. Då dog min mobil. Helt stendöd, inge som helst batteri kvar.

Efter att ha suttit ett tag, så kände vi båda att det skulle vara gott med någon öl. Vi tog & gick till Liquid (Gamla MM Baren) & satte oss på uteserveringen & tog några öl & en whiskey med. Vi tog även en öl på Pitchers sedan innan vi skiljdes åt för att jag måste hem för att jag har kursen på torsdag. Tror säkert att Lia kommer vara lite bakis, vem vet kanske jag med?!

Jag har alltid en benägenhet att se olika djur när man cyklar. Som Igelkottar som ofta springer ute & letar efter mat vid kvällsskymningen. Den här gången såg jag en vid strax efter Rosta när jag cyklade hemåt.
Något som även låg på sidan av cykelvägen vilket var lite lustigt. Var ett andpar som låg & sov. Hanen reagerade lite när jag kom & lyfte huvudet, men honan verkade sova vidarre. Han vaktade väl henne & såg väl till att det inte var något farligt som kom. Ja, var ju bara jag, jag är inte farlig. Inte för dom i allafall.

Väl hemma fotade allt jag köpt & sedan satte mig på datorn.

Det vart att kolla på Facebook lite snabbt innan jag skulle sova, var ju typ. 01.30. Chattade lite snabbt med Jimmie & Chris, hade velat ringa Rikard ♥ men det får bli imorgon istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar