fredag 18 juni 2010

Torsdag...Ska vara på kursen! Kubb & Träning! FYND...m.m.

Ja tvunget att vara på kursen tills jag vet hur det går med jobbet som jag provjobbade på i Restaurang Harge Baden. Ja lite tråkigt...vill ju vara på det jobbet i Harge.

Har bloggat & kollar runt lite på nätet på olika sidor som TRADERA, Facebook m.fl. Men inget dirrekt kul & väntar fortfarande på lite saker från TRADERA bla en klocka som jag köpt & en del mässingsaker jag väntar på att få hem från ett annat köp.

Cyklade iväg till ICA MAXI för att köpa med mig lite mat & sånt som jag skulle ha till lunch & senare hemma.

Till lunch vart det 3 st. mackor med skagenröra & paprika, laktosfri yoghurt av blåbär & vanilj & en kopp svart kaffe.

Vi skulle ha idrott på kursen idag & det vart att spela kubb. Självklart var jag med i laget som vann, men tråkigt att träna när det inte dirrekt är någon riktig träning. Underbart väder ute, typ plus 28 'C. Jag älskar vekligen sådant här underbart & soligt väder. Det gör att det sprätter i hela min kropp.

Efter kubben vart det att cykla in till stan för att göra lite saker som att tex. träna, träffa Tino & Lia, shoppa m.m.

Var en sväng på MYRORNA för att kolla om det fanns några fina fynd?!

Jag lyckades hitta detta fina armband för 15 kr & en jätte fin fågelbok för 50 kr.

Jag åkte hem till Tino för att göra lite saker. Vi satt en stund på baksidan på innergården av lägenhetshuset han bor i. Vi satt & sola & pratade. Så himla skönt väder ute.

Vi har fixat med en massa saker. Satt upp persienner, tvättat rent glashyllorna till hans vackra orkidéer & även fixat lite med annat. Vi el. jag lagade en middag hso honom på kycklingfärs, krossade tomater, salladslök (vårlök), gurkmeja, jalapeno, senapsfrön & lite salt & peppar. Gott Gott!

Satt en liten stund på facebook & Tradera innan jag åkte hem. Jag var förrbi en snabbis hos Lia för att hämta dom presenter jag fått av henne till mitt berlockarmband som jag också fått i födelsedagspresent av henne. Väl hemma satte jag mig på internet med på facebook, MSN där jag chatade en massa & pratade med bla Markus, Chris & Camilla m.fl.

Här är det armbandet & jag fick dom 2 st. blå pärlorna med blåa flames på, ugglan & grodan av Lia. Några av dom saker jag gillar i livet. Fler berlocker & pärlor ska det bli på armbandet med saker som är personifierat i med mig.

Klockan var sent innan jag kom i säng & på var väg att få huvudvärk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar