lördag 19 juni 2010

Fredag...HUVuDvÄrk! Softar, data & film!

Vaknade med att det jag var alldeles yr & med dunkande huvudvärk. Jag får ju sällan lite huvudvärk när jag får huvudvärk...Utan riktigt dunkande & förvirrade värk. Jag skickade iväg sms till mina handläggare om att jag inte orkar komma på kursen för huvudvärken. Dom vet att jag får kraftig huvudvärk, så bara att stanna hemma då & vila/sova bort det.

Vara en Etnisk dag med olika maträtter från olika länder som folk ska laga till & jag hade nog gärna lagat något Svenskt el. Österrikisktn mat, men vem orkar det nu med huvudvärken. Tyvärr fick jag skipa detta & vara hemma & sova bort huvudvärken.

Var ute med Lucky, men sen vart det raka vägen till sängen för att sova. Tur att Lucky vet att när husse mår dåligt gör man sina behov snabbt.

Efter att ha sovit några timmar, så kände jag mig piggare, men fortfarande lite tung i huvudet...men kände mig utvilad i kroppen omänn trött i huvudet.

Satte mig en stund vid datorn för att kolla på lite olika saker, men mest det vanliga som facebook, qruiser, helgon, emailen på yahoo m.m.

Jag satt mest på Min Blogg & skrev en massa men även på facebook för att kolla foton, skriva lite med folk m.m.

Fått massa sms från massa människor idag & väldigt många från Phillip, Markus & Lars. Ja sedan har det på nätet börja höra av sig massor av killar till en. Undrar varför man plötsligt blivit så himla populär?! Är det genom bloggen som folk läser el. är det för att jag är jag?! Ja, jag undrar för fullt?!

Jag har idag fått hem min klocka, den klocka som vann på TRADERA auktion för 32 kr. inkl. frakt! Riktigt snygg tycker jag att den är. Kanske blir att köpa flera stycken senare i en massa olika färger?!

Brunch...vart mörkt bröd med rökt kött, ruccolasallad & getost. Sedan även laktosfri yoghurt med smak av blåbär & vanilj. Att dricka vart det ananasjuice till. Detta var vid typ 14...något.

Tog mig några Brownies som jag hade kvar från min födelsedag & åt upp dom som var dom sista. Älskar choklad...Gott gott!

Satt en stund på facebook & spelade lite spel, men även chatade på facebookschaten. Senare under kvällen har jag suttit på qruiser, helgon & MSN med för att snacka med lite trevligt folk.

Ostbågar el. ostkrokar som jag brukar kalla dom, men men åt lite såna & vad gott gott! Eftersom jag har så hög förbränning & tränar varje dag med cyklingen, promenader, golvstyrketräning m.m. så är det okej att äta lite syndigt ibland. Kanske inte varje dag, men ibland.

Vart att sätta på TV:n på kvällen & se Legend of the Seeker. Fantasyserie om den fredssökande Sökaren Rikard. Bekännaren Kahlan & Rikard på bilden. Rikard drivs in i framtiden & saker & ting bli inte som det är tänkt. Darken Rahl har bekännaren Kahlan & han vill göra henne till sin drottning. Men saker ja saker blir inte alls som det tänkt sig & Rahl dör.

Rush Hour. Amerikansk actionfilm med kampsportstema med Kampsportsexpertern & stuntmannen Jackie Chan & med hans nördiga polisvän som spelas av Chris Tucker. En lite småbra film & finns 2 st. uppföljare till den som är fristående en delfrån första filmen. Har bara sett 1:an & 2:an & visste inte ens att det fanns en 3:a förren idag när jag letade efter en bild på nätet till denna. Bra film om man vill se mycket action av kampsport, fart & komedihandlingar.

Vart hungig på kvällen så satte i mig 4 st. trunnbrödsrullar med makrill i tomatsås & getosti. Åt Hallonmazariner med, men inte alla 4 st. utan 2 st. & sparade dom andra till någon annan gång.

Nu vart det att se på BATMAN RETURNS. En Amerikansk actionfilm med den tecknade Legenden Batman som först kom sim serietidning & sedan vart till filmer för både barn, ungdomar & vuxna då det finns både tecknade & icke tecknade Batmanfilmer som denna.

Som Batman i denna film ser man Michael Keaton.

Som den riktigt fula & creapy Pingvinen ser man Danny DeVito.

& som kattan, Catwoman. En kvinna med riktigt klös & vassa klor, ser man Michelle Pfeiffer.

Pingvinen & Catwoman.

Cats like to play it dangerous!

Nopp nu ta & sova...Zzz..!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar