lördag 10 juli 2010

Fredag...Affärsidéer! Veterinär?! Data! Hästar & Hus!

Jag har under morgonen suttit med en del affärsidéer jag har & jag har en hel del saker jag funderar på, men kom & tänka på en annan sak jag faktiskt velat göra i många år.

Jag har funderat på att bli veterinär i många år, men när jag var yngre, så vad jag ju rädd för blod & annat som var otäckt, men nu idag är jag ju inte det. Jag har ju funderat mycket på det & även pratat med Tino som är min mentor. Båda han & jag tycker att veterinär skulle vara ett perfekt yrke för mig.

Både att få vara social med folk & djur, men även att få göra nytta, vara kreaktiv, ha ett annorlunda, händelserikt & ett jobb där saker & ting inte är lika dag ut & dag in för det skulle jag aldrig stå ut med.

Bloggat lite, men mest bara suttit på nätet för att göra olika saker. Bla facebook, msn & annat för att vara social med folk, men även för att kolla på hästar, hem & annat.

Ätit upp resten av kycklingrullen jag hade. Druckit Fanta pineapple som dryck till & åt en bit mörk choklad som efterrätt.

Har kollat Hästar & åter hästar idag. Kollat på olika raser som Arabiska Fullblod, Friser, Halvblod & Islandshästar.

Detta på olika uppfödarsidor, men oftast genom att ha hittat dom på Hästnet. http://www.hastnet.se/

Ja, jag kollade ju bla annat på olika raser men dom raser som känns mest intressanta är ju Arabiska Fullblod för deras allroundtyp, Halvblod för tävling & Islandshästar som dessa ovan & nedan är väl mest för mys & skogsritter med en trygg & mysig hästras.

Vart sedan att ta & kolla på TV...

Falsterbo Horse Show 2010. Sverige vann. Meydan cup. http://falsterbohorseshow.se/se/valkommen/hem/

Det vart sedan att kolla på olika hus på hemnet. I mellansverige & på västkusten. http://www.hemnet.se/

MASH...flera avsnitt av denna klassiska komediserien i Vietnamkriget.


Vad fan är det med killar. Bara för att man säker Kram el. Puss så tror dom att man automatisk vill ha dom el. ha sex med dom?! Vad är samhället på vägg till?!

Jag ska försöka att satsa på Lars. Just nu så verkar han vara den enda vettiga killen i mitt liv, om man inte räknar min kompis Camillo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar