fredag 9 juli 2010

Torsdag...DATORN! Bones! LÖGNER & Godis!

Det har blivit att sitta på datorn hela dagen från morgon till sena kväll. Är sjuk fortfarande så mitt huvud funkar inte riktigt som det ska när man är tjock i näsan av förkylning & febrig & till på köpet där en del sömnbrist med.

La in 5 st. blogginlägg under dagen med som jag tror folk var glada för att få läsa i allafall Agnes, Susanna, Karin, Andreas & många flera.

Jag har pratat med den underbart söta killen Bradley på morgonen. Han är riktigt trevlig & snäll & verkar vara en bra kille. Var kul att få se han i camen & han fick se mig med. Nu tänker ni era snuskiga tankar! hahaha...Man kan faktiskt cama utan att visa snoppen. Jag camar ofta "normalt" utan att visa mer än ansiktet & överkroppen. Ja vi chatade en stund i allafall vilket gjorde mig lite glad då han är så charmig emot mig!

Har även kollat lite på Bones avsnitt under dagen, fanns ju inget att se på TV:n så vart mest Bones avsnitt att se.

Till lunch vart det en halv kycklingrulle med vitlöks & stark sås med massa peperonis. Gott Gott! Drack mangojuice till det som också är jätte gott! *Slurp!!

Kollade även på 2 avsnitt av Escape to the Country. Där det är familjer som letar efter ett hem på landet & får hjälpa av en mäklare till det här.

Fick reda på idag att någon jag trodde var genuin & äkta inte var det Chris Myers som jag pratat med visade sig vara en gammal gubbe som heter David, Vart så himla sur. För vi har verkligen pratat om personliga saker & jag trodde att det var den personen jag pratade med var han på bilden, men så var inte fallet. Hatar folk som bedrar & ljuger. Var han som erkände sedan att det inte var han på bilden, men hur fan kan man vara så lögnaktig & falsk?! Usch vart så förbannad att jag sa att jag aldrig vill prata med honom mer & jag inte vill höra av honom något mer någonsin.

Lögner, falskhet & ja...det är det värsta jag vet! Ljug för mig & man får stå för konsekvencerna om jag kommer på det att INTE ha mig som vän längre.

Vart att kolla på ännu mer Bones. Usch känner mig så off av den här jäkla förkylningen & att behöva vara sjuk, arbetslös & så.

Har även suttit under hela dagen i stort sett på MSN & chatat med Andreas G, Matthias, Daniel, Jesper, Sanne, Bradley, Karin, Patrik & Mattias m.fl.

Men jag varit ganska seg hela dagen, så...ja vart lite småprat bara.

Käkat lite godis under kvällen med. Har så dålig aptit när jag är sjuk & den här värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar