söndag 11 juli 2010

Lördag...Shopa Filmer! SUSHI...& promenad med Linda S.

Tänkte först när jag vaknade vid 09.50 att jag skulle sitta på datorn under dagen & fixa med bloggen & sånt, men bestämde att jag skulle åka in till stan en stund, så kunde jag ta hand om bloggandet, sociala biten med facebook & sånt senare. Ja, så det vart att börja cykla in till stan, var lite småkyligt först, så hade i långärmad på mig för att inte frysa.

Var först på MYRORNA för att kolla lite & det vart några filmer.

Jag köpte filmerna Bangkok Hilton med Nicole Kidman, Den Siste Kejsaren, The League som är en action/fantasyfilm, The Muskeeter om en musketör, Tillsammans en Svensk komedi, Gift med Maffian...lite actionkomedi med, Sällskapsresan första på Mallorca. Hysterisk kul film! & När Harry träffade Sally. En klassiker! Detta fick jag för 70 kr. så 10 kr rabatt.

Åkte sedan förrbi Tino för att hämta den påse som jag glömde där i Tisdags med mina andra Myrorna fynd.

Böcker: Tinas Mat. Matlagningsbok med TV-kocken Tina Nordström, Atlantis Hemligheter av David Gibbins, Fab 5:s Stilguide, Lär känna din katt. Faktabok om katter. Kan ju redan det mesta, men kul med gamla djurböcker. & sist men inte minst...FEST- Om svart anhållen av Micael Bindefeld. Matlagnings & festbjudningsbok.

Även 3 st. filmer: Tarzan, Lilo & Stitch II & Skruva den som Beckham. Dessa & böckerna för bara 60 kr. Fick ca 50 % rabatt. Får så ibland berroende på vilka som står i kassan Fatima & Helena får jag alltid rabatt av, men det är för att dom gillar mig så mycket & för att jag handlar där så himla mycket.

Men ganska snabbt efter att ha pratat lite med Tino & jag kommit ut åkte långärmade tröjan av då solen kommit fram & det värme så mycket. Sms:ade en hel del med Lars. Riktiga Sötnosen. Så cyklade från Oskarsparken upp på stan med insikte på Åhlens.

Tänkte gå lite där & kolla deras REA & kom på att jag då skulle passa på att köpa Avatar som har kommit på DVD nu. Så jag såg till att köpa den för 199 kr. Kommer nog dock inte se den ikväll utan blir en annan kväll när jag vill bara mysa.

Cyklade sedan Drottninggatan & Storgatan fram för att äta Sushi på Fujisan som enligt mig är en helt underbara Sushi restaurang med Supergod Sushi & personalen, speciellt kvinnan där är så himla trevlig emot mig. Hon börjar väl känna igen mig. Jag är ju ganska minnesvärd el.??! Hehehe...

Var in på bokhandeln som bara ligger en lite bit längre ner på Storgatan för att kolla om det fanns någon rolig bok. Fanns några jag ville ha, men betalar sällan 250 kr för en bok. Tycker jag är lite väl saftigt för en bok.

Var inne sedan på Världsbutiken för att kolla lite & hittade den här drycken som ska bryggas som te. Heter Yerba mate & utvinns av någon Järnek från Brasilien, så tänkte att det vorre kul att testa. Så ska brygga det någon kväll! 22 kr. för det. Deras egen hemsida kan man se mer om Världsbutiken & Rättvis handel: http://www.varldsbutikenorebro.se/

Tog ett litet cykelvarv & sedan upp på Järntorget igen för att åka till KONSTHANVERKARNA som ligger på Järntorgsgatan 2. http://www.konsthantverkarna.com/

Tog mig sedan upp på Väster efter att ha varit där & vidarre förrbi Ekershallen för att ta mig hemåt. Hade inte varit inne i stan mer än 5 tim. så Lucky hade fått klara sig själv, men det gör hon. Fick en liten promenix när jag kom hem.

Väl hemma sen vart det att fixa med blogginlägg & slökolla lite på TV...The Adventures of Merlin.

Hade blivit hungrig nu då klockan var närmare sju, så fixade lite mat. En tomatsallad med vårlök, basilika, vitlök, salt, peppar, olja & balsamico. Sedan var det tunnbrödsrullar med smör, mjukost & persilja i. & sist med inte minst 2 färdigköpta små brownies.

Sms:ade ännu mer med Lars. Fina killen. Han verkar helt underbar.

Satt på datorn en bra stund & fixade med blogg, facebook, qruiser, MSN & en massa mer innan jag skulle ut med Lucky för en kvällspromenad & då frågade jag min granne som var inne på MSN om hon ville följa med vilket bara var kul, en av mina 2 grannar som heter Linda, detta är Linda S. som följde med på en promenad runt Varbergaskogen & det var riktigt trevligt att prata & bara softa lite med någon trevlig människa.

Tog någon timme att gå runt. Väl hemma igen så såg jag att min andra granne Linda satte ute på hennes gårdstäppa. Hon bor rakt nedanför mig & pratade lite. Hon ville inte se fotbollen som hennes gubbe & kompisar tittade på, men sen satte jag mig vid datorn & chatade lite med folk innan jag skulle ta & sova. Vart bla att chata med Anders, Linda, Sebastino med många flera.

2 kommentarer:

  1. Ja...jag gillar att köpa en del kul saker. Böcker & filmer är några av dom, men även Indisk mässing & sånt med.

    SvaraRadera