onsdag 14 juli 2010

Måndag...Kurs! MYCKE DJUR & NATUR! Sola, punka & softa!

Ja jag fixar i ordning mig som vanligt på morgonen för att ta mig till kursen som jag ska nu till, men jag slutar ju i slutet av Juli vilket ska bli så himla skönt. Om jag inte får något jobb blir det praktik.

På min cykel på väg till kursen om vad får jag inte se om en stor fälthare som sitter på vägen, men som ganska snabbt hoppar in i på en villaträdgård mitt i villakvarteret Nya Hjärsta.

Där vi är på kursen som jag nu slutar den 23 juli. Så skönt ska det bli & blir nog någon praktik istället då.

Har suttit med bloggen lite grann, men även suttit på facebook & qruiser. Fast börjar bli lite uttråkad på dom båda. Kanske får se om jag skippar dom ett tag & bara ja softar i stället. Ja bloggen kommer jag att fortsätta att skriva i så gott det går.

Nej, kan inte sitta hela dagen inne på kursen, så blir att ta en promenad i det fantastiskt vackra & soliga vädret.

Solen skiner & det är helt underbart väder ute idag.

Jag ska förbättra på färgen på min kropp & ska sola senare med för att ta bort bonnabrännan.

Så vackert med alla smådjuren överallt som vackra Kålfjärilar som det absolut finns mest av här ute av dom fjärilar som finns här vid "Kohagen".

Vackert lila tistel som växer vid vägkanten. Dom är riktigt vassa bladen, men så vackra blommor.

Visst är det helt underbart & hur kan man inte gilla den stillhet & ro som finns här när man går för sig själv.

En vacker, men ensam liten Prästkrage som står ståndaktigt i givakt.

Ja, där ska man inte sätta fingrarna eller bena emot. Riktigt stark ström för att hålla boskap inne, mycket starkare än på tex. ett häststaket med el.

Lite vatten, fast inget jag skulle bada i! Hahaha...lite vatten som rinner i en kohage. Däremot skulle man ju gärna badat idag.

Ute i vår hage där...ja var är kreaturen??!

Fullt med blommor & djur är det i allafall. Blommor som vajar för vinden, fjärilar som flyger överallt, fåglar som flyger & gräshoppor som spelar.

Natur, tågspår & krematoriet som syns mellan träden.

Liten gräsa tuva som ligga där så fint i grusa. Hehehe...

Gräshopporna spelar för fullt överallt & det är ett riktigt mysigt ljud att lyssna på.

Ett tåg som bryter naturens ljud när det kommer förrbi rullande, men man tänker inte så mycket på det då naturens ljud är så rogivande & meditativa för mig.

Här har man då gott lilla grusvägen fram...

Här har vi kreaturen som står ute på den naturliga passage som finns över ett stort vattendrag i hagen & som normalt grågässen brukar ligga på. Jag antar att dom är där för att svalka sig vid vattnet & dricka då det nog är sommarens varmaste dag än, så länge.

Vackra Amiral & Nässelfjärilar som flyger runt mig, dricker berusande nektar & ser ut som om dom dansar omkring mig.

Vattendraget, diket där jag & Agnes tidigare har sett både snok & vattensork som simmat.

Vassen står i stort sett helt stilla då det är helt & hållet vindstilla i luften.

Här är kreaturen & grågässen ute på den passagen som är i vattnet ute i hagen. Man ser även ett av kreaturen som är ute i vattnet & vadar, säkert jätte skönt för den & svalkande då dom inte har någe skugga här i hagen.

När jag spatserade som lugnast i min egen lilla värld, så vad får jag inte se om inte en snok som ligger i gräset & solar sig för fullt. Vacker var den!

Lämnade ormen & gick vidarre runt på den fina promenadsträckan.

Vatten...ja lite mer vatten...Älskar vatten helt enkelt, natur & frihetskänslan av naturens andeväsen.

Vackert lila vattenväxter som ett smycke vid vattenkanten tillsammans med dom hjärtformade näckrosbladen.

Fullt med trollsländor som flyger runt omkring med. Otroligt vackra & speciella djur.

Natur...ja åter natur. Hur kan man inte gilla naturen?!

eller den kreaturen som går där borta i hagen?!

Fågelskådartornet & vid det här laget hade mitt linne åkt av. då det var så himla varmt & jag ville ha bort lite an mina bonnabränna, så ska sola sen.

Ni kanske förstårr varför jag älskar att gå här i denna underbara natur av landsbyggden.

Ännu er fjäril, men denna vet jag dock inte namnet på.

Gick in i en skog för att komma till den klippa jag skulle ta & sola mig skönt på.

Känsliga tittare får titta bort, för jag solar naken. Hahaha...men alla har väl sett en välsvarvad rumpa förrut el.?! Nu kanske man får lite färg på hela kroppen. Solade framsidan med, men den fick ni inte se! Hahaha...Ja, jag vet ni behöver inte tala om det el. tänka på det, men jag vet att jag är lite knäpp el. kanske mycket knäpp, men det bjuder jag på.

Varm sol & klippan som är så varm & skön att ligga på.

Låg kanske 30-40 minuter innan jag skulle tillbaka till kursen.

VARNING! När jag var på väg ner & tillbaka till kursen så råkade jag slå upp ett regällt köttsår på tån. Kanske inte värdens farligaste för gjorde inte ont, men blöde så inåt norden mycket. Tur man hade lite papper med sig att linda runt det innan man skulle komma tillbaka till kursen.

Dom håller för fullt även på att bygga Duvslag där jag går förrbi på min promenad runt kohagen så vart att gå dit & kolla nu då duvor har fått komma ut i sin flygbur.

Här var det en duva som satt i sin vackra rödvita & präckliga skrudd på en pinne i solen.

Duvor i olika färger som spatserar på burgolvet & äter lite med. Otroligt vackra duvor är dom i sina olika färger & fjäderskruder.

Dom med mycket vitt tycker jag är riktigt vackra, men även dom andra med...

Även dom grå är oerhört fina & denna med en liten krullning på fjädrarna i nacken sin.

En ungfågel, men sitt smala huvud & näbb i brunspäcklig & vit.

Vit med en grå hals som skimmrar i lila & grönt, även denna med en lite krullning i nacken.

En rödbrun med lite vit spräckligt på huvudet. Riktigt fin! Vissa tycker att duvor är flygande råttor & jag kan hålla med om att jag har lite svårt för stadsduvor med, men stör mig inte på dom & detta är ju inte stadsduvor utan riktigt vackra tamduvor.

Satte mig i lilla rummet inna vi skulle sluta Sms.at med lars under dagen. Men han ringde 2 gånger också för att han gillar min röst. Han gör mig alldeles pirrig i hela kroppen.

Skulle cykla in till stan men däcket paja. Small så inåt norden & jag som skulle träffa Lia, men orkar inte nu släppa på skityen så går hem med den. Svor säkert på sju olika språk & var riktigt arg över däckfan. Lars lovade att laga mitt cykeldäck imorgon, lovade han. Har arbetsintervju i morgon sedan få träffa Lars på eftermiddagen.

Gick till Varberga Centrum & köpte hem en gorgonzolapizza en en kebabtallrik. Varav jag åt upp kebabtallriken & lämnade pizzab i kylen, mycket godare med kall pizza.

Ni undrar säkert hur det är men min laktosallergi, men ost brukar jag för det mesta klara utan problem, & saker som är upphettade, värre med glass & ren mjölk som jag får riktigt ont i magen & lederna av.

Bestämde mig för att se en film istället. The Musketeer. Äventyrsfilm om den Unga D' Artagnan som drömmer om att bli en musketör.

Kollar inredningstidningar som ex. Gods & Gårdar & Vackre Hjem & Interior & hästtidningen Hästfocus.

Open Gardens.Trädgårdsprogram där dom kämpar för att vara med i Englands gula boken "The Yellow Book" över dom bästa trädgårdarna som kan få visas för allmänheten & kunna ta betalt för det. För ut är gayparet Paul & Alan's trädgård. Den andra trädgården är Catherine's. Paul & Alam vart godkända & har nu 4 1/2 månad att få den i toppskick, men Catherine får vänta ett tag till, men hon får godkännt att visa trädgård till nästa vår.

Roomservice. Dom är i Tenndalen & det ska renoveras i en lägenhet. Byggs om i ett kök/matsal & kombinerat vardagsrum.

Det vart svart, mörkbrunt, svart lövtapet med guldbakgrund i köket & orange i vardagsrumsdelen, med vita detaljer & stor tavla med skidmotiv som är av killen som åker offpist i det unga paret.

Ines, Elisa, Simone & Kirsten. Danske Hollywoodfruer. 4 kvinnor som ska följas. Elisa som är en hemmafru i Malibu Beach & som lever på sin man James pengar & bara latar sig hemma & shopar. Ska vara värdinna på sin egna hemmafest med vänner & dagen efter bara softa & få massage.
Simone uppvuxen med pengar, men flyttade till Hollywood för att bli filmstjärna men även utbildad jurist, hon pluggar repliker för en ny Conan film som hon ska gå på audition/casting på testa för att spela hans mor. Kirsten som är personlig stylist, men behöver egentligen inte arbeta då hon redan är superrik & hon är gift med Eddie som också är riktigt rik. Dom skulle ha en romantisk & mysig afton på sin båt. Hon ska åka & styla Deborah i New Port Beach som är en av Hollywoods rikaste kvinnor. 7 grammy utdelningen ska hon ha en klänning till. Scott som vart rik på fastighetsaffärer & hon vill ha hans godkännande. Ines en föredetta modell & stand in för Nicole kidman. Ines är tillsammans med Tony som var gitarrist i gruppen Chicago. Hon jobbar ibland fortfarande som modell & nu ett fotojobb för tidningen Cougar. Tony kom med blommor till henne vilket var gulligt.

Intressanta människor, men dom är långt ifrån lika intressanta som Anna Anka & Maria Montazami.

Käkar lite smörgåsrån med smör & mjukost & druckit multivitaminjuice. Sedan städat lite.

Vart att kolla på några avsnitt av Sex and the City som alltid är lika bra även om man sett några av avsnitten flera gånger förrut. Abropå, måste köpa boxen, det hade jag helt glömt av & sedan långfilmerna.

Har även pratat med Rikard & rett ut en del saker som vi behövde göra, fast vad det håller jag för mig själv. Nej nu skulle här sovas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar