onsdag 14 juli 2010

Tisdag...Städa! Arbetsintervju & DEJT med Lars!

Idag ska här städas, det ska diskas, dammsugas, dammtorkas, torkas, möbleras om m.m. men ska även på en arbetsintervju & lite provjobb.

Jag var på en Islandshästgård, via en kompis som visste att dom behövde folk för att träna Islandshästar av olika kön & ålder. Dom ville att jag i så fall skulle flytta dit till gården & det kändes väl sådär. Tänk om man blir av med jobbets en då?! Då står man där utan lägenhet el. något alls & så var det mitt ute i skogen, så ja närmaste buss var några kilometer. Ägarinnan hämtade mig vid busshållsplatsen. Ja, vi får se vad som händer?! Provjobbade & pratade mycket & hon visade mig runt i stallet & ägorna. Fina hästar & så, men som sagt vi får se?!

När jag väl kom hem vart det att städa lite mer, har även ätit pizza med gorgonzola & fläskfilé med bearnaisesås, till det vart det att dricka Trocadero.

Varit ute med soporna i ösregnet för att det ska vara fint i min lägenhet nu.

Diska, duscha, vila en stund & vänta på min dejt Lars som kommer snart! Så mys det ska bli att träffa han. Han får det verkligen att pirra i hela min kropp & jag älskar verkligen hans röst. Redigerat bilder till måndagen, men inte klar än. Hade för mycket att göra under dagen för att hinna med att lägga in allt.

Låg i soffan & vilade när det ringde på dörren & Lucky far iväg som ett gehu till dörren & skäller. Det var Lars som kommer. Han fick sig dirrekt en lång kram & en så mysig kyss. Han kom in & ja vi la oss i soffan & pratade med varandra, kramades & pussades. Han masserad emin rygg & vi hade det bara mysigt Han är verkligen den kille som jag nu vill ha. Ja, bara Lars! Kanske är han den kille jag väntat på i livet?! Vi var ute med lilla Lucky en sväng & åkte sedan in till stan & åt middag som han bjöd på. Han skulle vara tvungen att åka hem igen då hans föräldrar kom från sig & skulle bo i hans lägenhet & glömt nyckeln, men han skulle även upp tidigt att jobba & han måste ju vara utvilad om han ska flyga flygplan.

Vi åt på Saigon. Thailändska restaurangen i stan. Han fläskfile med seschuan el. något sånt & jag tigerräkor med thaibasilika. Men vi satt & myste & pratade med varandra ett tag & hade det jätte mysigt. Han var även en ängel & skjutsade hem mig. Han är helt underbar & det pirrar i hela min kropp när jag tänker på honom el. ser honom.

Han pussade & kramade om mig hejdå & sa att vi syns snart igen. Att han snart skulle komma till mig igen. Jag hoppas snart & nästa gång lovade han att han skulle sova över hos mig. Ska bara ligga hans håriga famn & sova gott! Tror jag är riktigt förälskad. Håller honom från bild & hemlig ett tag till från bloggen för mitt kärlekliv är min sak & inget skulle komma ut här om jag verkligen inte ville det!

Har regnat till & från nästan hela dagen idag. Riktigt busväder med massa regn, åska & blixtar, men jag gillar när det blixtrar & dundrar. Katterna är lite rädda & springer & gömmer sig när det åskar, men hunden Lucky bryr sig inte ett dugg. Hon vaknade inte ens när åskan slog.

Har chatat med lite folk på kvällen & bla. polaren Stefan som hade hittat ett asfint hus på hemnet...snacka om att man ville ha det. En stor & fin hästgård som var helt fantastisk vacker & helt topprenoverad & till salu för 4.1 miljoner. hemnet. http://www.hemnet.se/beskrivning/558814?r=3

Sms:a något sms med Lars innan jag somnade gott i min säng, helt utmattad av hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar