torsdag 8 juli 2010

Onsdag...SJUK IGEN! Pizza & Rikard Fy Fan!

Fy fan är sjuk igen & jag är inte speciellt glad över att behöva vara det heller. 3 gånger på 1 1/2 månad. Mellan 7- 9 dagar. Vilket är helt sjukt, men jag tror att det beror på den press & misslyckande jag känner över att inte få jobb & en bra trygghet i livet med ett jobb & en bra lön. Det som dom flesta drömmer om.

Suttit på datorn efter att han varit ute med Lucky...Hostat jätte mycket. Mamma ringde men jag hostade väldigt mycket så vi pratade inte så länge, men jag satt i allafall på datorn en hel del, men orkade inte fixa med bloggen. Var så himla trött, febrig & hostig. Frukost vart lite godis.

Data, data, data...Chatade med folk under dagen bla kompisen Andreas G. m.fl.

Var väldigt lat & köpte hem Pizza & kycklingrulle. Lunch/Middag vart pizza: Tropicana med ost, skinka, fläskfilé & bearnaisesås.

Kollade på Wipeout serien med dessa knäppa tävlande som ser riktigt roliga ut när dom klantar sig.

Dawn Porter-dokument. Handlar om Polygami familjer. Var intressant att se, men jag skulle aldrig ställa upp på det el. låta mig förnedras så.

So you think you can dance...Bra tävlingsdansprogram.

Chatat med Rikard. Han gjorde mig riktigt ledsen & sårade verkligen mina känslor. Jag har redan gråtit under hela dagen för att jag blivit sjuk igen & för att allt går emot mig. Han visar bara hur omogen han är. Jag borde satsa på Lars. Han är i min ålder & verkar vara en helt underbar kille som förstår mig & som jag skulle kunna vara tillsammans med & som jag tror skulle kunna bli en pojkvän för livet.

Datorn...tradera, msn & annat. Funderar mer & mer på att sälja en massa saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar