torsdag 29 juli 2010

Onsdag...Soft dag hos Agneta!

Jag fixade med min blogg som jag oftast brukar göra på morgonen efter att gett djuren mat & sedan varit ute med lilla Lucky. Prata med Camilo & med Mamma! Men nu när jag sedan var klar så skulle jag till Agneta & ta några koppar kaffe & snacka lite skit om vad som hänt senast.

Cyklade till henne & Jackie & hennes dotter Patricia kom dit med samtidigt som jag så var kul att få se dom en sväng.

Här sitter man ute på Agnetas baksida & njuter av värmen, satt ett tag utan tröja med för det var så himla varmt, men jätte skönt att hon har en liten trädgårdsplätt utanför sin lägenhet där man kan sitta & njuta av solen & trevligt sällskap.

Sedan en massa kaffe, kaffe, kaffe & några glas med vatten emellanåt för att inte bli uttorkad. Åt några mackor under dagen med några med räkost & andra med leverpastej.

Lite detaljer från hennes uteplats & vackra blommor i en korg på en väg som hon har planterat.

Här ytterligare en korg med lila & vita blommor.

Sindy som är Agneta's hund. En riktigt gosig tjej som är en riktigt liten gatukorsning & visst ser hon ut som en strävhårig tax i ansiktet, men finns inget av tax i henne. Söt & mysig är hon i allafall.

Lite rosa blommor i en korg på bordet.

Sindy sitter & väntar på husse som har åkt iväg. Åhh...vad glad hon blir sedan när han kommer hem för hon känner igen hans bil & skäller du för full hals.

Jag, Agneta & Jackie sitter & snackar en massa skit. Linda M. hennes barn & några fler var förrbi under dagen för att heja lite & prata lite grann. Jonas A. ringde en sväng under dagen med.

En vacker rosa blomma som jag inte har en aning om vad den heter, men så otroligt vacker & som växer hos Agneta's granne.

Närbild på en av dom så otroligt vackra blommorna som nästan ser ut som Lotusblommor, fast är inte det! Undrar vad det är för blomsort?!

Vi trodde det skulle bli att köra minigolf idag med Jörgen & hans polare var ju så sega så det blev inget av det.

Sindy & Patricia som så gulligt står & tittar vid staketet. Så fina så! Jackie har en underbart söt liten dotter.

Nej nu ska jag ta mig hemåt & bara softa, sen också att fixa middag.

Curry & Ingefärskokad kyckling med smörkokt ris. Currydressing gjord av majonäs, vanlig laktosfri mjukost, salt, peppar, massa curry & riven vit getost. Sedan mozarella på sidan & citronkrydda över. Gott Gott Gott! ♥

Softat framför datorn efter maten. Bara suttit på nätet & chatat med folk på facebook & msn. Camilla, Michelle, Axel, Alan, Labinot & en massa flera människor

2 avsnitt av den helt underbara serien Sex and the City.

Ja ännu en helt hysteriskt bra serie som jag bara avgudar 6 med gaytema, Will & Grace.

Chatade en hel del med folk på MSN & lite på facebook med för jag inte kunde sova, men vid efter 02...något så vart det ändå dags att sova då jag var trött & somnade ganska snabbt efter att jag lagt huvudet på kudden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar