måndag 5 juli 2010

Söndag...Ren slappardag! Kolla TV/Film m.m.

Suttit på datorn & internet sedan ca 11.30, sen jag vaknade ungefär.

Min Brunch vart vid kl. 14.00. Jordgubbar & mackor med mortadella & getost. Apelsinjuice & några små franska våfflor på det med.

Country house rescue. Här ska ett ett en engelsk familj med ekonomiska problem få hjälp att behålla deras slott. Cothay Manor.

En del av deras fantastiska trädgård som är riktigt sagolikt vacker.

Den som ska hjälpa dom från att inte gå i konkurs är Ruth Watson som ska hjälpa familjen på fötter igen.

A place in the sun. Nu var det på Costa Estoril. Portugal. Estoril, Sintra.

Gods & Gårdar...!!

Holiday showdown. Båda familjer är från England & åker till Paris. Först semestern var: 2 vuxna & deras son som åker med dom andra till Disney land. Andra var: 2 vuxna & en son som bara går på en massa konstgallerier & konstevenemang.

Jag hade nog gillat båda två som jag känner dirrekt, men föredragit konstgallerierna & konstevenemangen.

Ännu mer snacks...Mango i sockerlag. Jamsigt gott!

A place in the sun. Nya Zeeland. 2 gamlingar som letar efter ett semesterhem.

Kollat på en video från en av Norska Hollywoodfruarna, Antoinette Kristensen. http://www.youtube.com/watch?v=oXcGVzvWCKQ

Läskar mig själv med apelsinjuice, det är så himla varmt & kvavt både inne & ute.

Vart även att äta 3 st. tunnbrödsrullar, 2 st. med kaviar & 1 st. med mortadella.

Mauro & Pluras kök. & vad lagas om inte här. Bläckfisk. Minibläckfisk lagar Mauro & Plura stor bläckfisk, ja bläckfiskarmarna. Besökare till köket som ska få äta detta är skådespelaren & författaren Michael Nykvist & Sångerskan Lisa Nilsson, men det göres även Ginô med banan, kiwi, jordgubbar & vit choklad i ugnen. Till det kan man servera vaniljglass. Men ännu mer mat, En tomat & hummerpasta.

Lars ringde. Fina killen. Han verkar vara en helt underbart kille!

Film istället nu: The Armour of God. Jackie Chan spelar en slarvig gambler & brottsling, som bla. gör antikaffärer i hopp om det stora klippet. Han får tag på ett fornnordiskt värdeföemål, som han försöker att sälja för stora pengar till antikhandlare Bannon. Under tiden har hans föredetta väninna blivit kidnappad & han får besök av sin föredetta kompis som nu är en känd sångare, han som gifte sig med väninnan & ja hans stora kärlek. Men tillbaka till svärdet som han säljer som visar sig vara avgudat av en religiös sekt & vad medlemmarna i sekten gör för att få tag i svärdet & rustningen. Guda Rustningen. Detta till vilken kostand som helst. Här börjar nu mardrömmen.

Den spelades in när Jackie var ganska ung & den höll nästan på att ta livet av honom när han föll väldigt illa & slog i huvudet, så blod kom ur ena örat.

Småskalighetens hjältar. Om människor som har små mjölk, får el. jordbruksgårdar med kreatur av nöt, får, grisar m.m. Även naturligt odlade grödor av olika grönsaker, bär, sylt, ostar & annat. Ja om bönderna som ger oss den delikata & fräscha maten. Dom små gårdarna som tyvärr försvinner mer & mer.

Banan, Kärleksmums &...läser Gods & Gårdar.

Absolute Beginners. Engelsk dans/musikfilm. Staden är London & året 1958. Den unge fotografen Colin bor i ett slumområde i en av Londons förorter. Hans flickvän Suzette, som tidigare drygat ut kassan med att ställa upp för en del tvivelaktiga fotograferingar, arbetar nu för stans modekung Henley. Colins tillvaro med Suzette blir inte som varken hon el. han tänkt sig. Colins tillvaro blir dock att han går snabbt mot det bättre & han blir fotografen på modet med uppgiften att dokumentera det nya fenomenet "tonåringar" & rasismen emot dom svarta. Ja en riktigt bra & fartfylld musik film med rockkarraktär.

Käkade lite goa Cola nappar som den "lilla" gottegris jag är. Men man måste ju få unna sig lite goa saker ibland.

Kodnamn: Nina. Amerikansk actionfilm. Om en tjej som får problem med rättvisan & får börja träna för att bli en yrkesmördare & döda folk på beställning.

Ville & kunde inte sova. Jag vill inte till kursen på måndag. Jag är så himla trött på den att jag bara vill kräkas på allt. Camilo ringde & pratade lite. Han vill inte att jag ska må dåligt & han sa att om han kunnat hade han gärna hjälpt mig. Han är verkligen en sann vän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar