lördag 7 augusti 2010

Fredag...Förberedelser för Bröllop!

Fixade med bloggen efter att jag varit ute med Lucky & sedan fixa med kläder som jag ska ha på mig på Linnea & Joakim's bröllop i helgen på Lördagen. Blir en kritstrecksrandig kostym, kör utan väst för det blir för varmt annars, men blir kavajen då, finbyxorna, vit skjorta & vit slips. Så på lördagen lär ni se mig i kostym här sedan!

Ätit en regäll frukost som bestod av mackor med gurka, plommonsylt & vit getost. 2 av varje. Sedan några Müslibars & gräddfil med lönnsirap.

Dags att duscha & såg denna stora & fina Spindel i duschen så var snäll & rädda den då den satt i badkaret & jag ville inte att den skulle drunka.

Innan jag åkte in till stan med alla saker jag skulle ha med så åt jag 2 st. kycklingfiléer också så att jag skulle ha lite köttprotein i kroppen men sedan bar det iväg med Lucky till hundvakten & jag in till stan för att vara med Lia & slagga hos henne.

Vi var ute på stan för att hitta skor till henne som hon ska kunna ha på bröllopet på lördagen, det vart några små svart skor med en smal kilklack på då hon inte kan ha några högklackade då vi ska åka båt & vara ute på en ö i Askersunds trakten.

Efter att vi kommit hem till Lia bad jag om att få lite kaffe, men hon ville ingen ha så jag pimpade i mig en hel presskanna med kaffe smaksatt med lite kakaopulver medan vi satte oss & kollade på film & hade kul! Lia hade köpt med sig en laxbaguett från Sandy's som hon inte orkade äta upp hela så jag åt upp resten istället för att kasta den.

Filmen vi kollade på heter Race to Witch-Mountain. En Science Fiction film. Var en ganska bra film!

Lia vart sugen att se på True Blood, en Vampyrserie som jag ALDRIG har sett, så vi kollade på 2 avsnitt, men sedan var det dags att fixa med lite saker innan vi skulle ta & sova.

Bland annat äta 4 varsina ost & kaviarmackor. Till det att dricka drack jag mynta te & Lia varm O'Boy.

Här skulle det strykas, så fick låna strykbrädan & stryka min vita skjorta, byxorna & kavajen, så att dom är fina & släta till lördagen då jag ska ha på mig dom. Ja en redig karl klarar sig själv. Min farmor har lärt mig att stryka kläder, så klart man det nu i vuxen ålder!

Sedan vart det att raka sig. Lia hade redan gått & lagt sig efter att hon fixat luftmadrassen jag skulle sova på. Man sover bra på den, men nackdelen är att jag oftast vaknar av att det är för ljust i hennes lägenhet på morgonen.

Satt en liten stund på facebook & tagged innan jag skulle sova. Vart typ 30 min, sen sussa gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar