söndag 22 augusti 2010

Lördag...FYND dag! Bernadotte & Filmkväll!

Bloggat & kollat facebook lite. Satt även & kollade på Djursjukhuset med flera avsnitt om olika djur som behövde hjälp i sitt liv.

Bestämde mig för att cykla in till stan fast det är väldigt mycket folk där inne för att det är Bernadotte Jubileum & Kungafamiljen ska komma till stan.

Jag var först på MYRORNA & fyndade en massa trevliga böcker & lite annat.

Rådjurshorn & 2 st. små ljuslyktor. till mitt ljuslyktefat. Jägarskolan bok & för er som inte visste det så vill jag ta Jägarlicens. Mest för att jag vill kunna skjuta kött för att ha för eget bruk då det är otroligt gott med älg, rådjur & vildsvinskött.

Böcker av lite olika slag. Favorite Recipes with Herbs. En bok med massa recept med olika örter. Reiki som handlar om just det Andliga Reiki. Stora Spådomsboken som handlar om allt möjligt om att spå & tyda olika tecken även i livets vakna tillstånd & i drömmar & sedan Japanska matlagningsboken Ryori. Jag älskar Japansk mat så ska bli intressant läsning.

Fler böcker av matlagningstyp. Den Franska Maten. En bra bok med fransk mat. Gammaldags Mat. Höst & Vinter. Vintermat på gammalt vis. & sist boken Det Godaste till JUL & FEST. Ja får man ett ordentligt hem en dag så vill jag hålla olika middagar förvänner & släkt.

Man försökte att ta sig förrbi all folkmassan då man skulle ta sig hem till Lia bara för att softa. Har svårt med så här mycket folk gillar inte ihopsamlingar på detta sättet, men det är något speciellt som ska hända i helgen då det är Jubileum av Jean Baptiste Bernadotte & Kungafamiljen ska komma till stan & visa upp sig & så.Dom har tidigare under veckan varit på Stjernsunds slott utanför Askersund & kom till Örebro idag.

Jag orkade inte bry mig för att hela kungafamiljen skulle komma till Örebro, för jag har redan träffat hela Kungafamiljen & jag har t.o.m. suttit & druckit kaffe & pratat med Drottningen & Kungen. Ja där avslöja jag något jag gjort i det liv jag förrut levde. Ett väldigt glamouröst & glammigt liv. Fast ska jag vara helt ärlig så saknar jag inte något av det, mer än att ha lite mer pengar igen, men saknar inte alls det ytliga.

Vart att dra till Lia & sitta & kolla en stund på den katt som hon eventuellt ska ta från Örebro katthem. http://www.orebrokatthem.com/

Vi gick sedan iväg till ICA för att köpa dricka, kakor & arraksbollar. Sedan Subway för att köpa mackor. Lia köpte en halv & jag en hel baguette med Spicy Italian.

Vart att kolla på film hemma hos Lia först ut vart The Princess and the frog. Tecknad Disneyfilm om en prins som blir förvandlad till en groda & en servitris som blir förvandlad till en groda.

Sedan vart det att se en fantasy film som heter Inkheart. Den handlar om en far & hennes dotter. Han har en speciell kraft som gör att det han läser högt framträder & blir verklighet i denna värld, men saker blir ju inte alltid bra, så vad händer?!

Efter det var det dags att åka hem & jag satte mig sedan vid datorn för att prata lite med folk & kolla på qruiser, facebook, MSN & annat. Vart att även ta & sätta sig & kolla på en Svensk film som heter Vägen ut som gick på TV under kvällen.

Ätit lite körsbärs tomater & hade mys. Vart att prata lite med Dennis i mobilen innan jag skulle sova. kunde ha pratat hela natten, men man måste ju få sin skönhets sömn med. Funderar på om jag ska raka av mig håret igen?! Vad tycker ni kommentera gärna om det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar