tisdag 31 augusti 2010

Måndag...Kände mig helt död hela dagen.

När jag vaknade hade jag ett sms från Sötisen Dennis. Vart väldigt glad av det för jag hade haft svårt att sova under natten & sov till 10.30 idag. Efter att ha varit ute med Lucky & bloggat, så satt jag vid datorn i stort sett hela dagen. Skulle skruva ihop min nya skänk, men hade inte verktygen & skulle låna en insektnyckel av Lia, men hon var inte i nya lägenheten & var runt på en massa under dagen, så gick inte att möta upp henne i lägenheten för att hämta den heller. Pratade lite med henne, men hon flyttar över sig sjölv helt under denna vecka, så då ska jag väl kunna låna den & skruva ihop skänken innan Dennis kommer i helgen. Jag kände mig så trött & seg hela dagen, så orkade inte att bry mig i TV:n, den gick i bakgrunden, men registrerade inte vad som var på TV. Jag satt hela dagen vid datorn & bara degade i soffan, när jag inte var ute med Lucky på en sväng i kylan som kommi. Märks att det är på väg att bli höst.

Chatat med massa olika människor under dagen på facebook, qruiser, MSN, tagged, helgon, Chinese Crested Forumet m.m.

Ätit under dagen: 2 st. bananer, 4 st. Choklad & Bananbrownies, Mandlar, Vindruvor, Saltade Solrosfrön & Mörkt bröd med en avokado & isbergssallad på.

Pratat med Sötnosen min om saker jag ville berätta för honom om mitt liv & det som hänt som varit jobbigt & jag ville att han skulle veta. Han hade inget som helst emot det & det kändes så himla skönt. Han berättade för mig att han är jätte kär i mig & det gjorde mig så glad för jag är kär i honom med. Ja, jag är kär! ♥ Pratade med honom i mobilen innan jag skulle sova & snossade på kudden som lämnat kvar hans doft sedan han sist var här. Han är en fantastisk kille & jag längtar efter att han nu kommer hit på fredag.

Så sant som det var sagt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar