måndag 30 augusti 2010

Söndag...Flytthjälp åt Lia & bjuden på mat!

Bloggade & kollade på TV. Secret lives of women. Handlade om porrindustrin, omkvinnor & deras män som lever helt vanliga liv, men jobbar med porrfilm. Bla om ett kännt namn inom Porrindustrin Tera Patrick. Ja fråga inte hur jag känner till det?! Hahaha...Nej dom sa det på programmet!

Men nu ska jag åka till min kompis & hjälpa henne att flytta.

Hjälpte till att ta ner lite saker från väggen & sedan åt vi mat från Saigon. http://www.saigonexpress.se/ Dom åt kyckling med cashewnötter, grönsaker & ris & jag fick nudelwock med grönsaker & kyckling med chilisås innan Vi skulle flytta allt. Det var jag, Lia, hennes syster Åsa & hennes man Robert, men även Lia & Åsa's föräldrar.

Gick väldigt fort att stuva in allt i flyttbilen & även komma till nya lägenheten. Jag åkte i Robert & Åsa's bil med det sköraste som TV & annat, men även hyllan som skulle till mig senare.

Efter att få upp allt i Lia's nya lägenheten vart det att ta vätskekontroll "Ginger Alé & Coca Cola" & sedan åkte jag, Robert & Åsa till min lägenhet med skänken jag ska få & som jag ska ha som TV-bänk & gömma VHS-spelare, DVD-spelare & TV-spelet, men även en massa filmer. Efter det åkte vi in till stan för att släppa av mig & dom skulle hämta lite saker innan dom skulle tillbaka till Sthlm. Jag & Lia var kvar medan Lia's föräldrar lämnade minilastbilen dom hyrt.

Sedan tog vi cyklarna & mötes upp vid Pizzahut för att äta pizza. Jag åt deras Scampi pizza. Ja jag fick både lunch & middag betald idag, fast det tyckte dom att jag förtjänade när jag hjälpt dom att bära det tungaste. Jag & Robert bar ju 160 sängen & soffan, men även en hel del annat tungt som inte någon av dom andra orkar el. ska bära för deras leder & ålder.

Vi var förbi på Subway sedan på väg till lägenheten för att Lia's föräldrar skulle köpa med en macka att ha på morgonen då dom sover i nya lägenheten. Lia i gamla på luftmadrass. Pratade med Dennis. Vi var sedan i nya lägenheten & fixade lite. Drack kaffe som vi dom köpte på Subway. Satt på nya gröna överdraget på soffan & lite annat. Tände värmeljus då det inte finns el. förren på onsdag & bara satt & pratade.

Sedan följde jag Lia's till bussen & väntade med henne innan jag cyklade hem & pratade med Dennis ett bra tag innan han skulle sova. Vart dock typ 2 tim. Vi kan sitta hur länge som helst då vi båda har comviq & det bara kostar 69 öre i uppkopplingsavgift, men vid 00.15 sa jag åt han att nu får vi sluta prata, så han får sova då han börjar sin utbildning imorgon.

Kollade facebook & qruiser. Inget intressant alls, men hade väldigt svårt att få ro att sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar