torsdag 5 augusti 2010

Onsdag...Bjuden på lunch! Filmkväll hos Lia.

Vaknade vid 10.00 så skönt att få sova ut ordentligt! Fick ett sms av Micke som är en kille från Kumla som ville bjuda ut mig på lunch & det tyckte jag var helt ok. Satt en liten stund på nätet inan jag först skulle åka in till Lia för att ge henne lite försenade födelsedagspresenter.

Köpte presenterna från Världsbutiken. Stora tekoppar med fat. Yerba Mate & Ett silverhalsband med 3 spiraler.

Träffade upp Micke vid Pressbyrån på Järntorget. Vi tänkte först att vi skulle äta på Restaurang Wong men vart istället Coco Thai. Maten var helt ok, men trevligt med lite sällskap & bli bjuden på lunch. Var lätt att prata med honom.

För intresserad av restaurangen så är deras hemsida: http://cocothai.homestead.com/index.html

Efter att ha varit & ätit frågade jag honom om han ville gå en promenad & en ordentlig promenad vart det.

Vi gick genom Stadsparken & bara pratade för fullt. Satt även en stund borta på bryggan vid Kanotklubben & pratade & njöt av solen som verkligen sken för fullt idag.

Gick även genom Wadköping & lilla vattenparken i Stadsparken där massa familjer med deras barn ligger i solen & barnen badar.

Var skönt att bara strosa i solen & prata. Vi var även inne på Växthuset som ligger i Stadsträdgården & kollade på den chilifruktsutställning & blomutställning dom har där.

Vi bestämde oss för att gå tillbaka till Järntorget & ta hans bil ut till Naturens Hus, Oset & Rävgången för han hade aldrig varit där & vi hade tid på oss innan han skulle hem & tvätta. Hemsida: http://cafe.naturenshus.se/

Oset & Rävgången. Så otroligt mysigt & meditativt där.

Fullt med fåglar som simmar, flyger & rör sig överallt. Gräsänder, Grågäss, Kanadagäss, Sothönor, Rörsängare & massa andra sorter. Var där ute i någon timme & bara njöt av solen & pratade.

Han fick en Kram & en liten Puss som tack för en trevlig dag, men kan inte sluta tänka på Lars. Varför har han inte hört av sig. Kan han verkligen vara så grym att han bara spela på mina känslor?!

Åkte med cykeln hem till Lia & så var det att kolla lite på tradera vad hon ska köpa & hon fick det sofföverdrag hon ville ha till klippansofforna hon ska köpa. Ljusgrönt! Riktigt snyggt! Men sedan vart det att kolla på en serie som heter Misfits.

Vart hungriga så vi gick & köpte Coca Cola & Kebabrullar då hon hade rabattkuponger & man fick 2 kebabrullar till priset av en & vi delade ju summan på hälften där, så det vart inte många kronor. Typ 35 kr. med drickan.

En väldigt speciell serie om ungdomar som kommit på kant med lagen, men som på ett konstigt sätt på muterade krafter efter en storm. Jäkla bra serie fast man kanske inte gillar sånt!

Det var natt efter 23.00 & jag cyklade hemåt! Camilo ringde när jag var hemma sedan & jag satt emig sen på internet,

Hittade denna otroligt vackra bilden på ett Arabiskt Fullblodssto med sitt lilla föl & 2 vinthundar. Verkligen Älskar Den! Helt Underbar!

Satt som sagt även på facebook, men även MSN, qruiser, helgon m.m.

Pratade med pappa i mobilen. Ja han ska bjuda min syster till Malta som födelsedagspresent & frågade vad jag tyckte om det?!

Ja jag sa vad jag tyckte att det är väl ändå orättvist. Sedan har han mage att nämna att jag som fått så mycket & att han någon gång betalat hyran för mig & gett mig matpengar när jag inte haft något, men oftast har det varit farmor som gjort detta för mig. Ja att han mage & säga det fast syrran bodde hemma 3 år längre hemma än mig & Brorsan har bott många fler år än så & pappa har betalat all mat, hyra, el, bredband & sånt, så säger han men ja dom bodde ju hemma. Ja jag klarade inte av att bo hemma el. orkat med det. Verkar som han tror att jag inte hade några utgifter ändå, fast han vet att jag haft det för hyra, mobil, kollektivtraffikskort & massa annat. Jaja...dom får väl göra som dom vill, men tycker ja helt enkelt att det är orättvist & om det är någon som verkligen behöver en semester från alla skit, så är det jag!

Pappa har aldrig bjudit mig på någon som helst semester mer än en resa med dom till Sälen för att åka slalom, men har bjudit mina syskon på flera stycken ställen även utomlands. Gör mig arg & det sa jag till honom!

Sex and the City. Älskar denna serie. Dom är så sköna! Samanta hade fått ett grått hår på muttan (smulan) så hon färgade det. Skulle bli blont med vart rött & senare på en fest för lilla Brady så hade dom en clown. Carrie hatar clowner & sa att det var det värsta hon visste, men när hon fick se Samanthas mutta så sa hon. - I thouth the clown is the worst thing i would se today, but thats worse! hahahaha...Hur kan man ens få idéen att färga håret på könsorganet?!

Will & Grace. Ännu en helgalen & härlig serie.

Svårt att sova. suttit på nätet bara & chatat & skrivit med folk. Somnade inte förren efter 03.30 på morgonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar