torsdag 19 augusti 2010

Onsdag...Internet! Tradera & Blocket!

Softat, bloggat, skönt med medicinerna dom lindrar lite. Känner mig dock trött i huvudet & kroppen av medicinerna så tar det bara lugnt. Suttit på facebook & MSN. Chatat med massa folk. bla Philip K. Christoffer, Daniel m.fl. Bara suttit & softat på nätet.

Ätit frukost: Mackor med Kalkon & gurka, lite salt på. Körsbärstomater på sidan & gräddfil med farmors plommonsylt. Bounty mörk choklad.

Kollade tradera på en massa saker som tekannor, uppstoppade djur, smycken, konserverade fjärilar, böcker m.m.

Blocket.se med en massa olika djur som jag kollat på under hela dagen.

Det första jag kollade på för djur var olika hönssorter: Silkeshöns, Brahma, Dvärg Kochin, Padaun, Holländsk Vithätta & Chabo m.fl.

Även ankor av olika slag som Myskankor & löpänder. Vart sedan att ta & kolla på TV.

Klarar inte av att äta något känner mig inge hungrig idag. Inte bra men är så!

Kollade på Wipeout som är ett tävlingsprogram på hinderbanor.

Ännu mer tradera, då det fanns mycket intressant på den sidan.

Mer på Blocket.se & på olika ormsorter som det finns där ute. Tycker att ormar är väldigt fascinerade.

På jätte söta flygpungsekorrar & jordekorrar (Den på bilden en albino).

Illrar & åter illrar. Dom är jätte söta dur men jag har bara träffat en iller som inte bitits & det är Tara, en albinoiller som är kompisen Sofie's ena iller. Men allt beror ju på hur man fostrar dom!

The Starter Wife som är en Amerikansk komedi serie om en kvinna som lever rikt & i full med lyx, men som nu får ge upp det mesta av det när hennes make & hon skiljer sig.

Fick reda på att min kompis Zac i Canada har blivit våldtagen & knivskuren. Dom tog hans plånbok & mobiltelefon med. Gjorde mig så himla ledsen. Varför ska folk bli utsatta för sådant skit för. Vad är det för idioter som våldtar egentligen?! Ledsen resten av kvällen & tycker att det var, så hemskt! Chatade även med Camilla, Benitha, Linus m.fl.

Kollade mer på blocket.se & på Chinese Crested valpar. Dom är så underbart söta!

Jag har ju en förkärlek för nakna djur. Älskar ju som här nakenkatten Sphynx. men jag gillar även andra djur än nakna, men det är oftast djur som är av lite annorlunda karaktärr.

Devon Rex katter är ju också en ras jag älskar & det är bara Rex katter & nakenkatter jag tål. Är annars allergisk emot andra katter.

Så himla söt rödfärgad Devon Rex kattunge & man blir ju sugen på flera.

Så himla söta Devon Rex kattungar. Blå-vit. Rödtabby & Blåtabbytonkanes färgad.

& en hel kull av Devon Rex kattungar som alla är maskade, tonkanes & bicolor i brunmaskning. Detta innan jag tog & sov gott i min säng. Ska träffa Ida imorgon för att promenera tillsammans med hundarna på torsdag & bara umgås med varandra. Var så himla länge sedan vi umgicks, men nu ska här sovas min skönhetsömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar