onsdag 11 augusti 2010

Tisdag...Överklagan! Resten av dagen film & data!

Mamma ringde min vid 08.40 & berättade att hon pratat med försörjningsstöd & min handläggare Annika Alsterfors att hon är rädd för min skull, om mitt dåliga immunförsvar & att jag inget hellre än vill få ett jobb! Ut med Lucky en liten sväng!

Pratade med Annika Alsterfors som ringde upp mig & sa att jag får överklaga beslutet & hon rekommenderade att jag skulle göra det & att beslutet antagligen var fel, men att dom måste få in en överklagan för att kunna ändra det.

Ska ta mig till läkare & socialen idag, ska försöka åtminstone. Vart bara socialen, så trött i kroppen & huvudet att jag inte sover ordentligt!

Var efter jag varit på Försörjningsstöd att jag gick på MYRORNA bara för att titta, ändå inga pengar att handla för.

Var sedan på ICA Supermarket (EKershallen) på Ekersgatan på Väster. Köpte hem bröd, laktosfritt smör, laktosfri grädde, champinjoner m.m. Hade fått pengar av farmor. Vet inte hur jag skulle klara mig utan henne?! Ja utan henne hade jag nog svält ihjäl vid ett flertal tillfällen.

Fixade mat: En svamp & kycklingsoppa med massa god laktosfri grädde i. En bit av en baguette till det med!

Var ute med lilla Lucky & ska kolla en film nu efter att jag bloggat lite & ätit några Ballerina Choko.

Wing Commander. Science Fiction film. Jorden år 2654, ligger jorden i krig emot de blodtörstiga Kilrathierna. dom hotar att erövra förstöra jorden, men ska dom modiga rymdstridspiloterna lyckas stoppa dom?! Vad ska nu hända?! Med Bl a. Freddie Prinze Jr. Saffron Burrows, Matthew Lillard & Tchéky Karyo m.fl.

Pause en liten stund för att göra mackor: Små baguetter, ena med Pepparsalami & andra med Parmaskinka. Champis att dricka till det. Ja mat är det jag lägger mest pengar på förrutom räkningar för att mat är det som förgyller livet.

Tack farmor för att Du är min Skyddsängel på denna jord & utan Dig hade jag inte klarat mig. Knäckeröd med pepparot & smör på. Vart sedan kolla klart på filmen.

TITAN A.E. Tecknad/Animerad Science Fiction film. Ska människan kunna överleva efter att jorden har förintats för 15 år sedan. Året är 3028 & Drejerna letar efter alla människor för att förinta dom. Finns inte så många kvar, däremot finns det en massa olika livsformer & rymdvarelser. Dom flesta är snälla, men en del rötägg finns det med. Nu står det till en 19 årig pojke som har en karta att hitta det skepp som ska kunna skapa en ny planet, skeppet Titan.

Ligger & vilar mig är så himla trött.

Flash Gordon. Science Fictionfilm om den modiga Flash Gordon som tillsammans med sina nyfunna ja lite speciella & udda vänner Dale Arden & Dr. Hans Zarkov. Med deras hjälp försöker dom att stoppa den Onda Kejsaren Ming. En gammal klassikerfilm!

Tar mig en lugnande & god drink på Likör 43, isbitar & rinnande, ja helt flytande grädde. Gott Gott!

Middag: 2 st. små baguetter, ena med Pepparsalami & andra med Parma skinka. Hallon & Björnbärssaft.

Ja, vi elsker Hollywood. Om Norska kvinnor som lyckats i Hollywood.

So You Think You Can Dance. Danstävlingsprogram.

Sedan sova då jag är supertrött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar