torsdag 12 augusti 2010

Onsdag...Chinese Crested! Minkar! TV & Data!

Pratat med alla räkningsbolagen idag & dom har varit jätte snälla & skjuter på betalningen tills jag får pengar. Så denna dag började bra! Men fårt skicka ett email till E'On för kan inte sitta i 20 minuter kö på mobilen för då har jag inga pengar kvar sen. Dom andra svarade dirrekt!

Sms:at med mamma lite grann som ville veta hur det gått med allt?!

Kollat på Chinese Crested Forumet & ramlade in på en hel del intressanta ämnen & länkar till hemsidor där. http://www.chinesecrested.se/
Bla denna hemsida med: Hairless Wordwide. http://breeders.fullmonty.nl/ som är om olika hårlösa hundar & om Uppfödare över hela världen. Om Hälsa & olika Sjukdomar. Även annat som Show Resultat & massa annat intressant för alla hundägare.

Var inne på Tiny Rascals sida för att kolla på hennes hundar & fina bilder på dom. Det som var så kul sedan var att ägarinnan Meta till Kennel Tiny Rascals på facebook hade addat mig, så vart väldigt glad. Fick tillåtelse att låna bilden. För att kolla hennes hemsida med Chinese Crested hundar så kolla in på: http://tinyrascals.se/

Martha Stewart som hade Julianne Moore på besök & dom gjorde en dörrkrans.

Sedan en gäst som använder sig av tyg med målardukar som sätts fast på dom. Stärkande med textillim. Sedan använder sig av djursiluetter på ett mall som man sedan ritar på tyget. målar runt djuret för att göra en bakgrund el. tvärt om att fylla i djurets siluett. Jag hade nog istället använt mig av mallen på ett annat tyg, klippt ut den & klistrat fast den på det andra tyget som spänts på duken el. ta den utklippta djursiluetten & sätta på tavlan dirrekt efter att jag målat den.

Pumpakaka bakas i formar från Nordic Wares kakformar. Helt fantastiska formar. För er som är mer intresserade finns deras hemsida: http://www.nordicware.com/

Build A New Life In The Country. Nu fortsätter man att få se om ett vattentorn som ska bli ett fantastiskt hem.

Pratat med min vän gulliga & jätte snälla vän Jimmy. Han ville veta lite hur det var med mig & hur det går med kärleken & jag kunde ju bara säga vilken kärlek?! Finns ju ingen alls, för blir ju bara besviken & utnyttjad av killar som hävdar sig att vilja ha något seriöst, men sedan visar sig var något helt annat.

Kennel Maldinis. Kul att kolla på olika ställen på nätet: http://www.maldinis.se/index.php Fina hundar, men en aning nog för stora & musklösa för min smak.

Border Security Australia. på TV:n.

Äter mackor: 3 st. med kaviar, 3 st. med böcklingpastej & 2 st. med pepparsalami.

Lucky är snuvig lilla stumpan då! Ger henne honungsvatten & håller henne varm. Lätt att hon blir det när husse är lite småsnuvig emellanåt!

Softat framför datorn & kollat på fler avsnitt av Border Security Australia.

Chatat med folk...Daniel, Camilo, Dejan, Zack m.fl. Fixade mat: skivade tomater med basilika, salt, svartpeppar & balsamico. Skivade champinjoner med salt & laktosfri keso med lite vitlök i.

Kollat på om Minkfarmar & Djurplågeriet emot minkarna, så sur på dom som håller på med det. Här är en på facebook: http://www.facebook.com/photo.php?pid=147003&id=129473947098052&ref=fbx_album&fbid=129482027097244#!/pages/Stang-minkfarmerna/129473947098052?v=wall Denna bild är mild, så varnar för känsliga tittare. Finns hemska sårbilder på levade minkar & döda minkar på dessa 3 sidor. Skickat ut utskick om det till mina svenska vänner att gå med i denna klubb.
Bra hemsidor för folk som bryr sig! http://www.sveketmotminkarna.se/ & http://www.djurrattsalliansen.se/

Kollat på Nip Tuck. En plastikoperations & intrigserie. Ett äldre par som ville ta bort sina tatueringar från konsentrationsläger, men allt är inte som det verkar.

Sedan innan jag skulle sova kollat på Chinese Crested Forumet igen & kommenterat en del om hundar, men även om medlemmar som har andra djur är Chineser Crested hundar som hästar, höns & annat!

The Ultimate Horse site. http://ultimatehorsesite.com/ Allt möjligt om hästar & lite till.

Hårlös häst. Detta är sanningen & det händer ibland såna här mutationer, men något som är oerhört ovanligt på just hästar. http://www.ultimatehorsesite.com/info/hairless/hairlesshorsephotos.html & http://www.ultimatehorsesite.com/info/hairless/harry.html

& genom Historien med naken häst. http://www.ultimatehorsesite.com/info/hairless/hairlesshorse_history.html

Kollat på Akhal-teke hästar. På Akhal Service. http://www.akhalt-service.ru/

Kul att få så mycket nya vänner på facebook genom Chinese Crested Forumet. Nej, nu vart det sedan att sova riktigt gott & skönt i sängen min med djuren brevid mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar