lördag 11 september 2010

Fredag...Socialmöte! Lia...Matmarknad & lite fynd!

Började med att jag gick upp på morgonen för att fixa iordning mig, gå ut med Lucky & satt sedan en liten stund på internet & fixade med bloggen innan jag skulle på möte med Socialen med Lena Blom.

Lia ringde & hon ville mötas upp på stan så det skulle vi göra. Jag skulle bara till Försäkringskassan först, så cyklade dit. Detta för att prata med dom om bostadsbidrag. Cyklade sedan vidarre till MYRORNA för att kolla lite. Möte upp Lia där efter en stund & umgicks. Fast ska inte handla för mycket måste hålla lite i pengarna nu.

Men kunde inte låta bli att köpa dessa 2 st. böcker av Tina Nordström för 20 kr/st. Även köpt en liten present till farmor som hon ska få senare. Lia köpte en Ikonbild med Urmodern & barnet & lite annat.

Uppe på Järntorget vid Örebro Slott var det en liten Matmarknad/Festival där dom serverade olika maträtter från olika länder.

Lia vart så förtjust att hon hittade Currywurst, som hon ätit förrut, så hon köpte det. Är en Currykorv med curry & tomatbaserad sås & currykrydda på. Jag vart sugen på En Fisk & Skaldjurs Paella som innehöll massa gott som exempelvis musslor, räckor & bläckfisk & jag ville ha extra krydda med tabasco & citron. Drack Coca Cola till det som vi köpt på Turbolaget Spelbutik innan.

Marknaden & Matstånden igen.

Vi gick så sakterliga emot Espresso House för att dricka deras Chai latte, som är helt fantastisk. Har aldrig druckit den så god någon annanstans & dom har laktosfritt för alla som är det el. med soya el. rismjölk om man hellre vill ha det, el. en vanlig om Du inte är allergisk! Hahaha...!! Satt & pratade lite & så innan vi gick vidarre.

Vi var en sväng på stora Brothers & Sisters som jag totalt hade glömt bort att vi har i stan, men kollade bara köpte inget!

Vi var efter det på Röda Korset där jag hittade dessa saker för 32 kr. Lia köpte en luddig matta i röda & lila nyanser & mönster till sitt vardagsrum för 100 kr. Hon köpte även en bok. Den nionde insikten för 5 kr.

Vi var in en sväng på affären Finrummet innan vi drog oss tillbaka till Järntorget för att hämta våra cyklar, när vi skulle åka hemåt emot henne började det att dugga ute.

Vi var förrbi en liten Kinesisk butik som ligger på Väster (Minns inte namnet) & där köpte jag hem Haw Flakes som är Hagtornsgodis, men nyttig godis som naturgodis fast pressad & räkchips som man får varma & riktigt fina i olja.

Vi cyklade förrbi Lidl då vi bestämt oss för att ha en liten spelkväll bara hon & jag, så blir att köpa med vitlöksbröd, minisalamis, läsk m.m.

Spelkväll. Så här gottit hade vi det. Vi började med att äta en massa gott & spelade Råttfällan. Första gången vann jag, andra Lia & tredje gången vart det lika.

Sedan så spelade vi Yatzy som är så himla kul. Varför spelar man inte detta mer ofta för?! Vi spelade 6 st. omgångar där Lia vann 2 st. gånger & jag 4 st. gånger. Efter att ha spelat klart var det dags att dra sig hemåt efter att vi klurat ut vart lilla tavlan med Urmodern med barnet skulle sitta & det blir vid väggstumpen in till köket från sovrummet sett.

Väl hemma satt jag på nätet & chatade då jag inte kunde sova & kollade på filmen Satisfaction som handlar om ett musikband. Hade svårt att sova. Dennis hade varit ute & festat, men han ringde mig & vi pratade en stund innan jag till slut kunde sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar