torsdag 9 september 2010

Lördag...en ren Shoppingdag i Marieberg!

En ren shoppingdag & efter att varit ute med Lucky & sedan åkt in till stan medan Lucky är hos hundvakten, så blir detta en ren shoppingdag. Åkte först in till stan med bussen & gick på Espresso House där vi drack laktosfria Chai-latté & Dennis tog även en stor bulle.

När vi skulle åka sedan ut till Marieberg var det kaos på bussen, så mycket människor att man höll på att bli tokig. Vi fick stå hela vägen ut till IKEA. Varmt & kvavt var det på bussen, men det kan man ha överseende med då resten av dagen ska visa sig bli Helt Underbar!

Det var Loppis utanför IKEA & vi gick & strossade där i solen en stund. Köpte bla. 2 st. kuddfodral till långa kuddar som skulle finnas på IKEA, men när vi sedan var där inne, så har dom tagit bort dom ur sortimentet. Irriterrad vart jag på IKEA.

Köpte Kuddfodral. & 2 st. böcker: Prismas stora bok om det kinesiska köket & Det kinesiska köket. Detta för 80 kr.

Vi skulle in på IKEA för att träffa Lia & hennes mor Karin en stund & fika. Lia bjöd på kaffe & kanelbulle för 5 kr/per person. Var trevligt! Plus att jag fick äta upp en halv baguette med skagensallad som inte Karin hade ätit upp. Efter det skiljdes vi åt & jag & Dennis shopade vidarre för oss själva & dom för sig själva.

Jag köpte bla ljus, bestickkorg för när man ska diska, innerkuddar till kuddfodral där hemma & lite annat.

Köpte bla en weekendbag som jag ska ha om jag bara reser bort över en helg el. några dagar istället för att släppa med sig en hel resväska. Var praktisk att packa dom saker vi shopade under dagen i sedan med.

Farmor ringde en lite sväng för att prata lite.

Vi var sedan på Mariebergs Gallerian för att gå & kolla på en massa & även shopa lite saker.

Vart att äta på McDonald's & vi åt båda samma mat. Qp Cheese plusmeny med en extra cheeseburgare till att äta & Coca Cola att dricka.

Jag köpte 2 st. tröjor på H&M för 149 kr. & 199kr.

& 1 halsduk på Brothers för 99 kr. Hade kostat 299 kr. Dennis köpte en skjorta som jag hittade till honom. Hade kostat 699 kr, men kostade nu 149 kr. så han var jätte glad & lämnade tillbaka den svarta skjorta med vita knappar som han köpt på H&M.

När vi kommit hem vart det att softa & ta en sväng med Lucky till affären för att handla lite gott snask att ha & till våran lilla filmkväll där det ska ses några riktiga bra filmer.

Det vart dillchips, olika läsksorter, Polly Chokladpåse, Sura Gott & blandat, Dark Bounty's m.m. Riktigt snaskigt gott godis & snask!

Vi kollade på SALT. Actionfilm. Den som nu går som aktuell film på Biograferna. En riktig actionfilm om en agent som blir misstrodd & jagas. Har hon förådit USA & är hon en Rysk agent?!

Vart även att se denna film på TV. Heartbreakers som är en komedifilm om en mor & dotter som svindlar män på pengar. Sedan vart det att krypa ner i sängen, hålla om varandra & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar